Társalgó
Re: Társalgó
Akinek van kuplungja, az bárhonnan kijön... Brands hatchnél pillanatok alatt kint voltam, amikor belecsúsztam.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Kipróbáltam kuplungolás nélkül, ha üresből 1-esbe kapcsolsz, majd vissza megint üres, majd 1, N, 1, N, 1..., akkor ugyanúgy ki lehet jönni.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Ja, ugyan úgy ki lehet jönni, csak picit tovább tart. Kuplunggal van egy állás, ahol úgy gyorsul, mint ha aszfalton lenne.
▲
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Nekem nem sikerült, csak 1km/h val ment ha elindultSzatocs írta:Kipróbáltam kuplungolás nélkül, ha üresből 1-esbe kapcsolsz, majd vissza megint üres, majd 1, N, 1, N, 1..., akkor ugyanúgy ki lehet jönni.
De ez attól is függhet, hogy hogy gyorsulsz a homokon, hogy az 1-es fokozatod hogy van beállítva(nekem hosszún van így nem igazán tud kijönni, de remélem nem kell meglátogatnom a homokágyat)
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Ezen a pályán küzdős a dolog, nagyon kell figyelni. Én is beszívtam a Formula Ford-nál.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Megerősítem indulásomat az esti futamon. Igaz az érzelmeim olyanok, mint egy háborgó tenger, mert egy új remény csillant fel az égen, de megpróbálok koncentrálni a futam alatt, elnézést, de előre szólok, hogy iszonyat előzékeny leszek, mert nem fogom tudni éppen mire fogok gondolni, melyik kanyar féktávjánál. Használjátok ki, mert ha minden összejön le sem lehet majd állítani engem 
Ha esetleg mégsem vagyok a futamon, rám ne várjatok, akkor azt az jelenti belevágtam az új reménybe
Ha esetleg mégsem vagyok a futamon, rám ne várjatok, akkor azt az jelenti belevágtam az új reménybe
Tropie írta:Megerősítem indulásomat az esti futamon. Igaz az érzelmeim olyanok, mint egy háborgó tenger, mert egy új remény csillant fel az égen, de megpróbálok koncentrálni a futam alatt, elnézést, de előre szólok, hogy iszonyat előzékeny leszek, mert nem fogom tudni éppen mire fogok gondolni, melyik kanyar féktávjánál. Használjátok ki, mert ha minden összejön le sem lehet majd állítani engem
Kalappal cimbi
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Lényegében kihoztam a tudásomat a futamon, a 4. hely reális, amennyit gyakoroltam, ez benne volt.
Azért ha az elején nem nyomizok akkor Bikát megszorongathattam volna.
Na majd legközelebb

Azért ha az elején nem nyomizok akkor Bikát megszorongathattam volna.
Na majd legközelebb
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo