háát az egy nagy sz@r voltBoss írta:Boss írta:Emerico! A WTCC mod, amivel volt funrace, az ugye ki lesz majd adva?
Általános Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Általános Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
kár
pedig kéne már egy viszonylag friss WTCC mod rF alá 
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Ha frissnek nem is friss, de szerintem a RaceX mod az nagyon jó.
The Power of Dreams
-
Adam Jonas
Melyik WTCC-vel volt a fun? A SinL által készítettel? 
-
Adam Jonas
Melyiket írtad?bardocz írta:Na megvan érettségi, 1 órával hamarabb befejeztem a második részt, elsőt meg 10 perccel, de mivel nem kezdhettem a másodikat hamarabb, így az nem nagyon számít. Jó szar volt, de nagy nehezen szültem 3 oldalt.
A novellaelemzés.
A mai töri nem volt túl bonyolult, esszék nagyon könnyűek voltak, a válaszolgatós meg nem tudom, ott sok pontot nem lehet bukni, mert minden félpontos. 60% simán megvan.
A mai töri nem volt túl bonyolult, esszék nagyon könnyűek voltak, a válaszolgatós meg nem tudom, ott sok pontot nem lehet bukni, mert minden félpontos. 60% simán megvan.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
leszedtem, és rohadtyooo, köszi az ötletetMugen írta:Ha frissnek nem is friss, de szerintem a RaceX mod az nagyon jó.
-
Adam Jonas
Hétvégén ha gondolod, tolhatnánk 1-2 karikát vele.Boss írta:leszedtem, és rohadtyooo, köszi az ötletetMugen írta:Ha frissnek nem is friss, de szerintem a RaceX mod az nagyon jó.![]()
-
Adam Jonas
Nem tom ismeritek-e a Real-Time Racing nevű, jelenleg béta fázisba lévő játékot, de nagyon kafa az egész.
Amikor írom, rá 1 órára lesz egy élő futam, ahol míg az egykori WTCC versenyző, Pierre-Yves Corthals megy a valós versenypályán, addig mi játékosok gép előtt ülve rójuk a köröket, persze a mai technológiának hála Corthals is ott lesz a képernyőnkön, s versenyezhetünk is vele. 
Most fent vagyok az RTR TS3 szerverén, s élőbe hallom, hogy dolgozik Pierre a mérnökeivel.
Nagyon durva. 
Amúgy ha kell valakinek BTCC mod rF-hez, szóljon, mert most kaptam hozzá linket Ts3-on.
Most fent vagyok az RTR TS3 szerverén, s élőbe hallom, hogy dolgozik Pierre a mérnökeivel.
Amúgy ha kell valakinek BTCC mod rF-hez, szóljon, mert most kaptam hozzá linket Ts3-on.