És milyen sokan kilátogattak gépcsodáikkal a futamra
A lényeg, hogy folyamatosan csatába voltam mert volt egy nagyon jó ellenfelem... Ha mentem ki a fűre követett mint az árnyékom
Ha ő ment ki én követtem
Na igen az gyönyörű volt, előttem vagy látom hogy elfékezted és most megelőzlek, erre ugyan úgy elfékezemBmwTomm írta:Tényleg jó futam volt annak ellenére, hogy a qualin nem tudtam összehozni egy normális kört sem
És milyen sokan kilátogattak gépcsodáikkal a futamra![]()
![]()
A lényeg, hogy folyamatosan csatába voltam mert volt egy nagyon jó ellenfelem... Ha mentem ki a fűre követett mint az árnyékom![]()
Ha ő ment ki én követtemVisszavágó a köv futamon G-Bor
Most sajna sima XP SP3 van.jeamiro írta:Attol függ milyen op rendszert használsz, vista és 7 alat mindig látszik, mivel minialkalmazás és előtérbe lehet hozni. Ha nem is melegedési gondod van akkor is jó mert ki tudsz szűrni sok hibát vele.
DX9G-BoR írta:Milyen DX van beállítva?Mugen írta:Hát ez baromi jó volt. ...
Én meg mondom hátranézek basszus mikor hagysz le, oszt hoppá egy LamboG-BoR írta:Na igen az gyönyörű volt, előttem vagy látom hogy elfékezted és most megelőzlek, erre ugyan úgy elfékezemBmwTomm írta:Tényleg jó futam volt annak ellenére, hogy a qualin nem tudtam összehozni egy normális kört sem
És milyen sokan kilátogattak gépcsodáikkal a futamra![]()
![]()
A lényeg, hogy folyamatosan csatába voltam mert volt egy nagyon jó ellenfelem... Ha mentem ki a fűre követett mint az árnyékom![]()
Ha ő ment ki én követtemVisszavágó a köv futamon G-Bor
jaja Tomm következőn visszavágó és azt se bánom ha előrébb végzünk
én ezzel a MODdal DX8-ba futatom, mert ha ALT+TABolok akkor kifagy a kép, de DX8-ban nemMugen írta:DX9G-BoR írta:Milyen DX van beállítva?Mugen írta:Hát ez baromi jó volt. ...
1280x1024
Vsync
Full screen
4x AA
Játékban minden maxon, kivéve a kirajzolt autók száma, az vmi 15-20 asszem.
Kártya: E-VGA 8800GT 512 MB
Ezt megbeszéltükBmwTomm írta:Én meg mondom hátranézek basszus mikor hagysz le, oszt hoppá egy Lamboigen rám tapadva a kavicságyban
Mondjuk 1-2?
rF-hez ENB HDR nincs fent Neked? Mert az objektumokat elnézve olyan, mintha használatban lenne ez az rF-hez való kiegészítés.Mugen írta:Hát ez baromi jó volt. A felvezető körben ahogy fordultunk rá a célegyenesre megakadt a játék vagy 15-20 mp-re sacc/kb.
Mire újra elindult, már megelőztek vagy sokan.
Remélem nem kresselődött ki emiatt senki sem.![]()
De a fő idegbaj okozója ez:
http://kep.tar.hu/hondash3/50670676/74375535#2![]()
Ilyen képet kaptam vissza, így álltam fel a rajtrácsra, azt sem tudtam mi van. Elrajtoltam, hátha megjavul, de a 3. kanyarban inkább félreálltam. Amerre a kocsik mentek, arrafelé esett szét a grafika mint a többi képen látszik.
Ez most mitől? Gondolt egyet a VGA és elhányta magát? Hűtése ment, nem retkes.
Vagy sima bug?
Kiléptem a garázsba, még ott is a chat ablak háttere egy versenyoverál textúrája volt.
Kiléptem a pályáról a főmenübe és ott már minden hibátlan volt.
Ha hazaérek betöltöm a pályát újra vagy 50 AI-vel és tesztelem hogy hogy bírja.
Tegnap már nem volt kedvem újra elindítani...
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég