Hozzászólás
Szerző: Gogistar » 2020.04.20. 22:23
Hihetetlen gyerekek, hogy kék zászlót amikor mutatja a játék, ti még gondolkodtok... Tessék akkor már elhúzni az ívről KÉREK MINDENKIT!!!! Időmérő szintén zenész, 1 secen belül bakker eltűnik az első leszorítóerő. Látjátok, van tükrötök, térkép-csíkotok mindenhol, se futam alatt, se időmérő alatt senkinek nem volt életbevágó dolga, ami miatt nem tudott volna tisztességesen lehúzódni akár ív mellé... Egy pár secet vártok, és üres a pálya, vagy beálltok egy gyorsabb mögé a felvezetőn, amikor ő körön van, és tádááááám meg is van a tökéletes hely, mert elétek senki nem vág be, viszont tiszta is lesz utána a pálya.
Futam: 1 kiállás... Hogy hogy a fenébe csináltátok, nem értem... Viszont kalapom előttetek.
Marinka Úr, nézve a visszajátszást átértékelem a mondottakat, bár elcseszerintetted ezzel az én lehetőségemet a továbbhaladásra, nem szándékosan repültél át pálya egyik oldaláról a másikra, eldobott a rázó, az utána jövő eltűnt leszorítóerős hiba pedig egyértelműen az enyém volt, ami pedig a dobogómba került. Ez van, toljuk tovább, hajrá Monzán mindenkinek!