Azt hiszem megoldottam, 16 biten tökéletes, ugye ez jó lesz? nem kell 32 bit, mert azon összefossa magát.Tropie írta:Emerico!
Ha *.psd kiterjesztésben küldöm el neked a skineket, az megfelel?
Mert nem bárhogyan próbálom elmenteni *.dds-ben, nem jeleníti meg rendesen a játékban.
Nevezés, Információk
Re: Nevezés, Információk
Emerico, megoldottam, küldöm emailben. Viszont az ablakokat nem tudtam megcsinálni, mert elveszítette az átlátszóságát.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tropie 2011.05.17. 23:57-kor.
Hát akkor:
Bio Power Racing bemutatja a SIMCO Porsche Cup 2011 szezonban indítandó 2 autóját.
Enjoy!
Bio Power Racing bemutatja a SIMCO Porsche Cup 2011 szezonban indítandó 2 autóját.
Enjoy!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
a "rácsot" kikapcsolhattad volna 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
aktuális autó/nevezésu listát hol lehet találni?
kérdés: "beugróként" is lehet jönni egy-egy futamra?
kérdés: "beugróként" is lehet jönni egy-egy futamra?
Go Ravens!
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Na, akkor még egyszer, hátha elkerülte a figyelmedet a hsz. A 34297 végződésű szerverre továbbra sem tudok fellépni, ezért kértelek a fentiekre. Találunk valami megoldást?Joke írta:Emerico !
Lécci tedd át másik szerverre a bajnokságot, mert ez az a szeró, amire eddig sem engedett fel, vagy nézd meg mi az eltérés ez és a többi szerver között, mert a többire fel tudok lépni.
Köszi !
Név: Rebók József
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
sztem akkor az f1es szerverre rá lehet majd tenni, mert annak pont előtte lesz végeJoke írta:Na, akkor még egyszer, hátha elkerülte a figyelmedet a hsz. A 34297 végződésű szerverre továbbra sem tudok fellépni, ezért kértelek a fentiekre. Találunk valami megoldást?Joke írta:Emerico !
Lécci tedd át másik szerverre a bajnokságot, mert ez az a szeró, amire eddig sem engedett fel, vagy nézd meg mi az eltérés ez és a többi szerver között, mert a többire fel tudok lépni.
Köszi !
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Ha valaki nem tud, akar, vagy nincs ideje, és megtecccik, szííívesen adom a következőket:
Remélem Emerico nem neheztel meg érte:)
Remélem Emerico nem neheztel meg érte:)
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Öt szerver van tudomásom szerint. Három bajnokság van-lesz, plusz egy a funnak, úgyhogy ezt jelenleg üresen lehet hagyni.freakyo írta:sztem akkor az f1es szerverre rá lehet majd tenni, mert annak pont előtte lesz végeJoke írta:Na, akkor még egyszer, hátha elkerülte a figyelmedet a hsz. A 34297 végződésű szerverre továbbra sem tudok fellépni, ezért kértelek a fentiekre. Találunk valami megoldást?Joke írta:Emerico !
Köszi !
Viszont elsején költözöm másik helyre, ahol más netszolgáltató lesz és szerintem ez megoldja a problémát. De az első Porsche futam 30.-án lesz és jó lenne részt venni rajta.
Név: Rebók József