Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Akkor megint nem érthetően adtam elő, az én hibám...emerico írta:template készítéséhez a psd file-okat kell photoshopban basztatni. ha ez neked nem mond semmit, inkább el se kezd
A psd helye a PS, ez nem kérdés természetesen. Kicsit vizuális ember révén szeretem azonnal látni, hogy az adott festés hogy is néz ki az autón. Így a sok illesztési hibáimat azonnal tudom javítani, stb. Erre használom a Deep Exploration, amihez szükségem van/lenne az x.filera (.gmt-ből készített 3d modell) vagy a .3ds-re.
-
Baki
- 2024 licenszes
- Kormány: Hát... nekem ilyenem nincs
Azt meg tudod nézni, hogy az f3-at meg tudod-e nyitni a te programoddal? Meg a Bs-ből mondjuk a mclarent?
Az F3-ban linkelt képem ebből a progiból van renderelve, az kész. A BS-t még nem néztem, mert nem lehetett hozzá festeniBaki írta:Azt meg tudod nézni, hogy az f3-at meg tudod-e nyitni a te programoddal? Meg a Bs-ből mondjuk a mclarent?
http://s19.postimg.org/5y509ic1v/f3_render.jpg
-
Baki
- 2024 licenszes
Akkor én passzolom, mert valahol találtam egy progit, de azzal se a porschét se az f3-at nem tudtam megnyitni ezért kérdeztem csak.szaboz írta:Az F3-ban linkelt képem ebből a progiból van renderelve, az kész. A BS-t még nem néztem, mert nem lehetett hozzá festeniBaki írta:Azt meg tudod nézni, hogy az f3-at meg tudod-e nyitni a te programoddal? Meg a Bs-ből mondjuk a mclarent?
http://s19.postimg.org/5y509ic1v/f3_render.jpg
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
én simán futtatom ablakban az rF-t és ha lemented a skint-t, és mondjuk egy gyárira lecseréled, akkor látod a spinner-en. de ezt a programot, amit mutattál, még sose láttam
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Egy kicsit más vizekre evezek:
A közelmúltban olvastam Emerico FB-os bejegyzését, melyben a GTR Evolution ingyenes megvásárlásának lehetőségét és az azt követő tesztlehetőséget említette. Ezt kihasználva szeretnélek Benneteket meghívni:
Időpont: 2014.08.01. 20:15
Mod: DGTC mod by MS4ALL (https://www.dropbox.com/s/ch9kwonbwieno ... d_v1_41.7z)
Pálya: Spa Francoshamps 2008 (http://www.filedropper.com/spa2008), amúgy is hétfőn ez jön a BS-ben
Lebonyolítás GT1 (6 autó):
20:15 edzés
20:25 időmérő
20:40 verseny (30 perc); a versenyt követően a szervert újraindítjuk!
Lebonyolítás GT2 (4 autó):
21:15 edzés
21:25 időmérő
21:40 verseny (30 perc)
Időjárás: száraz
Gumi, üa.: 1×
Szerver: "www.race07.hu GT", mely a nap 24 órájában (most is) fut; pass nincs
Létszám: max 45 fő
A mod futtatásához csak az alapjáték és a GTR EVO kell.
Elöljáróban: ennek a német csapatnak van egy GT3 modja is, mellyel később egy hosszabb sebringi versenyt szervezünk; erről kicsit később itt a fórumon.
Mindenkit sok szeretettel várunk!
A közelmúltban olvastam Emerico FB-os bejegyzését, melyben a GTR Evolution ingyenes megvásárlásának lehetőségét és az azt követő tesztlehetőséget említette. Ezt kihasználva szeretnélek Benneteket meghívni:
Időpont: 2014.08.01. 20:15
Mod: DGTC mod by MS4ALL (https://www.dropbox.com/s/ch9kwonbwieno ... d_v1_41.7z)
Pálya: Spa Francoshamps 2008 (http://www.filedropper.com/spa2008), amúgy is hétfőn ez jön a BS-ben
Lebonyolítás GT1 (6 autó):
20:15 edzés
20:25 időmérő
20:40 verseny (30 perc); a versenyt követően a szervert újraindítjuk!
Lebonyolítás GT2 (4 autó):
21:15 edzés
21:25 időmérő
21:40 verseny (30 perc)
Időjárás: száraz
Gumi, üa.: 1×
Szerver: "www.race07.hu GT", mely a nap 24 órájában (most is) fut; pass nincs
Létszám: max 45 fő
A mod futtatásához csak az alapjáték és a GTR EVO kell.
Elöljáróban: ennek a német csapatnak van egy GT3 modja is, mellyel később egy hosszabb sebringi versenyt szervezünk; erről kicsit később itt a fórumon.
Mindenkit sok szeretettel várunk!
-
Baki
- 2024 licenszes
A képernyő sötétedés sok mindentől lehet, pl nekem annó az asus alaplapom energia gazdálkodási faszsága vágta le 20 perc után a monitort mert a kormányt nem észlelte bemenetnek csak az egeret meg a billentyűt és azt hitte nem használom a gépet. Lehet VGa, alaplap vagy monitor is, de én inkább valami szoftveres dologra tippelnék.Kovi03 írta:Én sajnos nem tudtam befejezni, mert megint elsötétedett a képernyőm, és széttörtem a kocsim.![]()
Pedig új VGA-m van, de lehet már az egész gépet ki kéne cserélnem.![]()
Én szerintem egész élvezetes most a játék, grafika nem egy assetto, vagy Project cars, de maga a vezetési élmény kárpótol mindent![]()
Amúgy szerintem a gépigénye se nagy, bőven elmegy. Project Cars viszont még alacsony grafikán is játszhatatlan, igaz abba nem látok semmi jövőt.
-
Kovi03
- Kormány: Logitech G27
Nem tudom működésre bírni az rfdyn hud-ot, pedig felmásolok mindent a megfelelő helyre, editor launcher meg se nyílik, de még hiba üzenetet se ad be, java kliens program is fent van. Régebben működött.
Jelenlegi operációs rendszerem windows 8.1.
Jelenlegi operációs rendszerem windows 8.1.
Név: Kovács Bálint
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Kell hozzá 1.6-os Java, újabbakat nem szereti.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3