spatrik írta: ↑2021.11.13. 18:58
Valaki heeelp
Nem indul az rf2, hibaüzi a tipikus (json) failed to perform operation, unsupported type.
Eddig működő megoldásokon átmentem már..
-player.json törlése
-UserDatában összes json törlése
-rFactor 2 újra rakása, előtte mindent töröltem
-Launcher mappából exe futtatása rendszergazdaként
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de a tököm kivan már az rf-el amúgy hogy állandóan mókolni kelljen hogy elinduljon.. Más szimnél miért tudják értelmesen megcsinálni?
szerk: na sikerült, de totál agyfasz.
újra rakás után, player.json törlése. így elindult. Első neki futásra azért lementettem a player.json-t hogy ne kelljen minden szart vissza álíltgatni, tartalmát kicseréltem az új fájl tartalmára = minden fasza.
:poopicon:
Múltkor egy bug miatt én is újra raktam(2x), mert nem tudtam, hogy mi okozza.
Az újra telepítés is külön tortúra.
HA letörli az ember a játékot, akkor érdemes a mappát is törölni, mindenestül (na ezt először nem csináltam meg szóval a reinstall semmit nem ért), csak mert a bent lévő userdata stb fájlokat nem törli a játék.
Fontosabb dolgokat külön kimentem, controllert, meg settingset.
Aztán telepítés. Majd amikor indítom a játékot a cirka 60 dlc contentet míg leszedi, felrakja, az is egy örökké valóság. Mondanom se kell, hogy a giganetet nem használja ki a játék, és amíg alig 1-2 éve még a steam által gyorsabban letudta tölteni... múltkor csak ingame töltötte le a dolgokat.
Az egész procedúra nettó 40 perc.(Próbáltam először modok újratelepítésével megtalálni amúgy a bugot, de az se segített, szóval az egész aznapi kínlódás kimerült egy 3 órás kínlódásban) Totál agyrém az egész. Ja és 30 percet akartam szánni a gyakorlásra. Jó kis gyakorlás volt

élveztem.
Amúgy ilyen json failre a steamen a helyi fájlok épségének az ellenőrzését érdemes lefuttatni, néha-néha tud segíteni.