rFactor 2 - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Re: rFactor 2

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.11.04. 21:14

Ingy!

Te mint tűzhöz közel álló, tudsz valamit arról ,hogy lehet-e majd csinálni normális turbós motort rF2-ben?
Mert rF1-ben nem lehet.

Ha semmi infó nincs erről, megemlíthetnéd Tim-nek vagy valakinek. :P
The Power of Dreams
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.11.04. 21:25

Mugen írta:Ingy!

Te mint tűzhöz közel álló, tudsz valamit arról ,hogy lehet-e majd csinálni normális turbós motort rF2-ben?
Mert rF1-ben nem lehet.

Ha semmi infó nincs erről, megemlíthetnéd Tim-nek vagy valakinek. :P
Én ilyenkor itt se vagyok :lol:
Mugen
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.11.04. 21:27

Szóval pofabekuss van.
De legalább tudjatok róla, hogy ez nem volt megoldva rF1-ben. Bár gondolom nem mondtam újdonságot. :oops:
The Power of Dreams
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.11.04. 21:33

Viszont anno erőltettem nekik ezt a témát és ha jól emlékszem a válasz akkor az volt lehet az első verzióban még nem lesz benne de később patchként belekerül.

Teppy: nem lizing mert ha nem fizeted még offline tolhatod, gondolom ez az éves letta kell a fejlesztéshez meg mivel komplexebb lesz az online cucc pl statisztika folyamatos anti cheat hadjárat MOD ID és sok más cucc ami könnyebbé teszi mind a moddolást és ezen fajta játszást (tegyük hozzá sokan azt se tudják mi az a mod és hogyan lehet berakni)(a régi szép idők amikor f12002 be probáltam modot betenni, kiadós k anyázás és könyök májgeri kombo-val kezelt billenytűzet nélkül nem ment) rengeteg pénzt emészt fel. Bárhogy nézzük iRacinghez képest jóval barátibb a helyzet.
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.11.04. 21:36

Mugen írta:Szóval pofabekuss van.
De legalább tudjatok róla, hogy ez nem volt megoldva rF1-ben. Bár gondolom nem mondtam újdonságot. :oops:
Nem mondtál ujdonságot mert anno a Drift mod miatt erőltettem a turbo (és kompresszor) kérdést, akkor még büdös kölök voltam és nem igazán értettem meg hogy mire miért nincs idő megcsinálni de most látva hogy a programozók mennyit dolgoznak mind a fizikai meg a grafikai motoron valahogy megértem őket. Így is jelentős előre lépés az rf1-hez képest (1-2 dolgon én is pislogtam).
Mugen
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.11.04. 21:45

Értem én hogy nem egyszerű. :(
De azért egy turbo lekódolása csak nem akkora haccacáré, és a turbo egy olyan alapmű a motorsportban, mint hogy kereke van a kocsinak. ;)
The Power of Dreams
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2011.11.04. 21:56

Nohát ez nem semmi! Évi 3 rugó az elviselhető.
Megvesszük kb 25-en az 250000 plusz évi 75000 ez csak tőlünk. És a világon hányan veszik meg?Mondjuk1000 ,nem hiszem többen 10000 na ez mennyi pénz is?Sok.
Az Ir-hez képest ez elenyésző összeg.
Szokni kell a gondolatot, nem biztos hogy mindenkinek tetszik.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.11.04. 23:59

Nekem akkor sem tetszik ez a módi.

Nem a kis összeggel van gondom, hanem irritál, ha "röghöz" kötnek.
Offline meg játszon vele az, aki bírja a monoton és kiszámítható AI-k viselkedését.

Akkor fogok csak érte évenkénti díjat fizetni, ha cserébe még kapok valamit. A patchek, modok, meg mindenféle csodálat engem sosem érdekelt. Amennyiben pl. egy bajnokság egy "új" moddal indul, akkor leszedem, ennyi. Utálom azokat a szoftvereket, amelyek folyamatos updatet igényelnek. Feltelepítés után elfoglal 5 gigát, 1-2 év múlva 15 gigát, aztán 30 és így tovább...és ezért még fizessek is. Ez az egyik része ami nem tetszik. Ezért is tartom soknak azt amit kérnek a program "mellék" szolgáltatásáért.
Miért nem oldják úgy meg úgy, hogy megjelenítenek egy frissítést, amit x összegért le lehet szedni. Akit érdekel, az leszedi, akinek meg jó úgy ahogy van, vagy nem létfontosságú az update az meg nem szedi le...vagy legalább biztosítsanak egy giganagy szervert, ahol összejöhet apraja-nagyja... de az updatek és folyamatos telepítések (növekvő tárhely igény) kivételével többet nem kapok érte.
Ha csak 5 év távlatában gondolkodok, akkor az már 15ezer forint. És utána kihozzák az rF3-at, de persze az rF2-ért továbbiakban is fizetni kell, hogy online játszhass... Kérdés meg az, hogy mi a garancia, hogy 2 év múlva is évi 12dollár lesz a díjtétel? Mert a jelenlegi gazdasági eseméyneket nézve, szerintem ez csak a megjelenéstől számított 1 évet (max.2-őt) takarja. Vicces lenne, ha 5 év múlva is 12 dollárt kéne fizetni. Arról nem is beszélve, hogy mire megjelenik a játék a 12 dollár nem 3000 forint lesz, hanem 4000-5000, 5 év múlva meg kitudja...talán euróval?
Tehát a dolog engem gazdaság-statisztikailag, illetve pénzügyileg nyomaszt és ez illetve a már említett "röghöz kötés" váltja ki az ellenszenvet belőlem.

Lehet hogy túl sokat dolgozok, túl sok számot látok napközben, túl sok szabályalkotást kell átolvasnom és ezért túl misztifikálom, túl reagálom. Jelenleg ez a véleményem erről és ettől az álláspontomtól csak egy nagyon jó ajánlat tud elbillenteni. Ennyi

Amúgy meg Peace :D
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.11.05. 09:39

Az is lehet hogy nyeremény játék lesz ennyi pénz beszedéséből,erre nem gondoltál :lol: Pl. kapsz spéci ramokat hogy jobban fusson az Rf2 vagy stb.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.11.05. 13:47

Nem látom valószínűnek, mert ha ilyet kitaláltak, akkor nem az ajándékozáson jár az eszük. :) Amúgy meg mi alapján sorsolnának? :D Itt több baj lenne, mint amennyi haszna lenne egy ilyen "nyeremény játéknak". Pl. aki 3 éve fizet nekik, azt ne húzzák be egy kalap alá azokkal, akik 1 éve fizetnek, vagy fordítva. Viszont azoknak is kell valami, mert nem garantált, hogy 6 év múlva is lesz ISI, vagy rF2. Tehát ebben az esetben, kuka az ötlet :D
Lezárt