Társalgó
Re: Társalgó
Emerico, nem lehetne kitalálni valamit a körlevéllel kapcsolatban? Változtattam e-mail címet, de oda se jön tőled semmi. A spamszűrés is ki van kapcsolva.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Nézd az enyémet sógorApophis írta:Emerico, nem lehetne kitalálni valamit a körlevéllel kapcsolatban? Változtattam e-mail címet, de oda se jön tőled semmi. A spamszűrés is ki van kapcsolva.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Sógor, megtörtént
Csak ez se megoldás, és idegesít hogy nem jönnek meg a levelek.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Hát ha csak szerda lenne, az nekem is gáz lenne... A szombat vagy vasárnap már jó lesz. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Ha ezen az időmérőn nem indulok, akkor a futamon indulhatok? Nem tudom tudok-e indulni.
"Az időméréseken többször is lehet indulni. Az időmérések alatt CHAT STOP van érvényben."
Ehez meg csak annyit, hogy elég vicces volt, hogy F1 időmérőn valaki pofázik, amikor mindenki koncentrál, majd amikor én SC alatt(amikor kb semmire nem kell figyelni) van pofám ilyenkor megkérdezni, hogy mégis ez mivan, akkor ő ír nekem egy chat stoppot...
"Az időméréseken többször is lehet indulni. Az időmérések alatt CHAT STOP van érvényben."
Ehez meg csak annyit, hogy elég vicces volt, hogy F1 időmérőn valaki pofázik, amikor mindenki koncentrál, majd amikor én SC alatt(amikor kb semmire nem kell figyelni) van pofám ilyenkor megkérdezni, hogy mégis ez mivan, akkor ő ír nekem egy chat stoppot...
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
2 kérdésem lenne:
1. A szerver egész nap elérhető lesz-e vagy csak abban a bizonyos időben?
2. Qualyra lesz állítva a szerver? És ki fogja ezt menedzselni?
Problémám:
Mivel nekem csak a hétköznap jó, és ma már nincs lehetőség időmérőzni, így a szerda marad, 1szer leszek otthon az időmérő előtt. Utána éppen hogy hazaesek 17:15-re (talán), hogy fussak egy értékelhetetlen kört.... Miért nincs szerdán későbbre téve? Amikor hétköznap 17-ig van általában munka...nem lehetett volna mondjuk este 20-ra tenni? Mégis csak hétköznap. Ismétlem pl. nekem a hétvége abszolút kilőve.
Problémám:
Mivel nekem csak a hétköznap jó, és ma már nincs lehetőség időmérőzni, így a szerda marad, 1szer leszek otthon az időmérő előtt. Utána éppen hogy hazaesek 17:15-re (talán), hogy fussak egy értékelhetetlen kört.... Miért nincs szerdán későbbre téve? Amikor hétköznap 17-ig van általában munka...nem lehetett volna mondjuk este 20-ra tenni? Mégis csak hétköznap. Ismétlem pl. nekem a hétvége abszolút kilőve.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Ezért lesz a hétfői quali is. csak most nemTropie írta:2 kérdésem lenne:
Folyamatosan megy
Én
Problémám:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Köszönöm a választ Emerico, kissé megnyugodtam 
Jó lett a mod! Jót tett neki az update!
Grat
Na és mi lessz a töréshatárral? Valaki feszegette a múltkor hogy feljebb kéne vinni. Talán egy jó nagy érték még akár taníthatna is "mindenkit" türelemre.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!