2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: 2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Fu ma nagyon nem volt ott fejben, sajnos migrénem volt egész nap, totál koki vagyok.
Pedig a futamon többször mákom volt, egész stabilan mentem csak a végén hibáztam.
Chriss-t sajnos kétszer is kiforgattam, annyira le volt zúzva a hátulja a kocsijának, hogy nem volt féklámpa, sajnos nem éreztem a féktávjait, és a sikánokban nagyon lassan ment át, de az én hibám totálisan, óvd meg mindenképp!
Pedig a futamon többször mákom volt, egész stabilan mentem csak a végén hibáztam.
Chriss-t sajnos kétszer is kiforgattam, annyira le volt zúzva a hátulja a kocsijának, hogy nem volt féklámpa, sajnos nem éreztem a féktávjait, és a sikánokban nagyon lassan ment át, de az én hibám totálisan, óvd meg mindenképp!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Cselt, te azért voltál olyan lassú, mert kb 500 fordulattal kevesebbet pörgettél ki a motorból, mint amennyit lehetett volna. Nekem Seat-nál volt annak idején egy ilyen, aztán csodálkoztam, hogy hogy gyorsultam 8 tizedet egy körön akkor. Legalábbis az 5. kör környékén már kevesebbet pörgetsz, a többi kört nem néztem meg.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Hát nem ez volt életem futama az tuti. Nekem nem nagyon fekszik ez az evo :S. Sajnos valakit ki is löktem elég durván, de pont akkor laggolt egyet a játék és benéztem a féktávot, meg egyszer Tomievo előtt is benéztem, bocsika, nem voltam ott teljesen fejben.
@Szatocs:
Pedig én mindig ugyanott váltogattam. Amikor körben piros lesz, akkor szoktam elváltani. Nem értem :S
@Szatocs:
Pedig én mindig ugyanott váltogattam. Amikor körben piros lesz, akkor szoktam elváltani. Nem értem :S
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Hogyan kell vissza nézni itt a futamot?Hová másoljam a fájlokat,segitség 
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meg van a dokumentumoknál. 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
pont mielőtt betilt a motor, akkor kell váltaniCselt írta:Hát nem ez volt életem futama az tuti. Nekem nem nagyon fekszik ez az evo :S. Sajnos valakit ki is löktem elég durván, de pont akkor laggolt egyet a játék és benéztem a féktávot, meg egyszer Tomievo előtt is benéztem, bocsika, nem voltam ott teljesen fejben.
@Szatocs:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
No egyenlőre az van, hogy az FVR csapat által készített pályák mind bugosak egyenlőre, ami nagyon nagy baj, mert úgy számoltam, hogy azokkal a bajnokság elején elvagyunk, és közben haladok a hiányzó pályákkal.
Aki találkozik, működő ausztrál pályákkal evo-hoz, segítsen a keresgélésben.
Jelenleg az Adelai-i pályán dolgozom, de még idő mire befejezem.
Aki találkozik, működő ausztrál pályákkal evo-hoz, segítsen a keresgélésben.
Jelenleg az Adelai-i pályán dolgozom, de még idő mire befejezem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Na jó kis futam volt.De az lenne az igazi ha végre betudnám állitani a ki-be rugózást,mert igy sose tapad a kocsim.Más alatt is igy riszálja magát főleg gyorsitásoknál.Na mindegy.Szegény Gy. Soos-t első körben megforgattam bocsi érte,remélem nem e miatt eset ki.T. Kovacs-ot meglöktem óvot is ha jól láttam és igaz van,tényleg próbáltam rövid fékeket venni hogy valamennyire gyors maradjak.Végül D. Bardocz-ba is belecsusztam bocsi.
A box kiállásom nekem se volt jó valamiért nem tankolt pedig vagy 30 sec-et bent voltam,végül benzin kifogyot.
Remélem következő futamon nem lesz ennyi kilökésem meg csúszkálásom.
A box kiállásom nekem se volt jó valamiért nem tankolt pedig vagy 30 sec-et bent voltam,végül benzin kifogyot.
Remélem következő futamon nem lesz ennyi kilökésem meg csúszkálásom.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nem működnek online, csak offline. Tehát FVR pályákat ne is linkeljetek, mind rossz.bardocz írta:Mi a problémájuk?
Egyébként látva a tegnapi nem túl magas részvételt, 40 nevezőből 19 induló, nem túl sok kedvem van a pályákat megcsinálni. Azt hittem hogy lesz két teli szerver..
Ha nem nagyon találok pályákat, akkor valószínűleg átmegyünk nagyon hasonló karakterisztikájú pályákra. De még Adelaide-t befejezem, ha már elkezdtem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo