FIA GT3 2015 rF2 - társalgó
Re: FIA GT3 2015 rF2 - társalgó
Kvali előtt úgy éreztem sikerült egy fasza setupot összerakni, de kvalira kiderült hogy közel sem.
A futamokon nagyon kellett figyelnem a jobbos kanyarokra hogy ne blokkoljon a jobb első, különben hamar legyalultam.
Sajnos ezt még meg kell szokni, hogy hogyan kell bánni a gumikkal, és úgy belőni a setet, hogy ne a gumit darálja.
Mindkét futam végére 2 kocka maradt, ami a végén már kevés volt, mert nem nagyon akart fordulni.
Első futamon behoztam 3. helyen, második futam már kacifántosabb volt. Hibáztam is párat, meccseltem is.
Az utolsó kanyarban Sirán Milán mellé elég furcsán érkeztünk meg egyszerre ketten, így hárman fordultunk el utolsó kanyarban. Nem volt teljesen szabályos az oda megérkezés, de nemtudom ki hibáztatható leginkább. Bocs Milán!
A futamokon nagyon kellett figyelnem a jobbos kanyarokra hogy ne blokkoljon a jobb első, különben hamar legyalultam.
Sajnos ezt még meg kell szokni, hogy hogyan kell bánni a gumikkal, és úgy belőni a setet, hogy ne a gumit darálja.
Mindkét futam végére 2 kocka maradt, ami a végén már kevés volt, mert nem nagyon akart fordulni.
Első futamon behoztam 3. helyen, második futam már kacifántosabb volt. Hibáztam is párat, meccseltem is.
Az utolsó kanyarban Sirán Milán mellé elég furcsán érkeztünk meg egyszerre ketten, így hárman fordultunk el utolsó kanyarban. Nem volt teljesen szabályos az oda megérkezés, de nemtudom ki hibáztatható leginkább. Bocs Milán!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Én, ahhoz képest hogy bőven 100 fölötti kört tettem meg futam előtt, akkora nyomi voltam mindkét futamon, hogy csak na. kurvára nem találtam a tapadást és a féktávokat. nem baj, legközelebb 200 kört megyek 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Baki
- 2024 licenszes
- Kormány: Hát... nekem ilyenem nincs
A következő futamon is különböző gumizottság lesz majd a két versenyen? Vagy meg lehet esetleg oldani, hogy az időmérő végén lévő szintet használni mondjuk a második futamra, ami kb azonos lehet az elsővel.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
igen, ezt megoldomBaki írta:A következő futamon is különböző gumizottság lesz majd a két versenyen? Vagy meg lehet esetleg oldani, hogy az időmérő végén lévő szintet használni mondjuk a második futamra, ami kb azonos lehet az elsővel.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Szezonnyitóhoz képest baromi kevesen voltunk. Végén l
kevesebben lesznek, mint egy funrace-en.
A mod nem rossz, de ilyen gumikopással nekem sem pálya.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Joke hogy végeztetek? Sajnálom hogy nem lehettem jelen
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
el is olvastad amit írtam az új verzióval kapcsolatban gondolomMatthew91 írta:Szezonnyitóhoz képest baromi kevesen voltunk. Végén l
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
itt mindent megtalálsz:ironer írta:Joke hogy végeztetek? Sajnálom hogy nem lehettem jelen
http://simco.liveracers.com/Results
Név: Rebók József
Tegnap is, ma is próbáltam leimádkozni a frissítést... Tegnap max 14kbyte/sec most "már" 40 kbyte/sec -el hasít. Van valakinek alternatív linkje?
http://www.kephost.com/images/2015/04/23/trace.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/04/23/trace.jpg
-
Baki
- 2024 licenszes
- Kormány: Hát... nekem ilyenem nincs
Ha még nem oldódott meg a probléma, akkor holnap bentről felrakom a drive-omba hátha onnan jobban tudod szedni.