Ha nem lesznek 14-15-en a futamokon, akkor ezt le is állítom. 40-en iratkoztak fel elvileg, de persze nagy a szelekcióNight írta:Eleg keves a jelentkezoLehet, h az elso 8 megforditasa neha az egesz mezony megforditasat fogja jelenteni...
2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: 2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ha ez bekovetkezik (remelem nem fog!), akkor lehet, h erdemes lenne rF-fel megprobalni, mert az tobb embernek megvan...emerico írta:Ha nem lesznek 14-15-en a futamokon, akkor ezt le is állítom. 40-en iratkoztak fel elvileg, de persze nagy a szelekcióNight írta:Eleg keves a jelentkezoLehet, h az elso 8 megforditasa neha az egesz mezony megforditasat fogja jelenteni...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Grabowszki
[quote=Ha ez bekovetkezik (remelem nem fog!), akkor lehet, h erdemes lenne rF-fel megprobalni, mert az tobb embernek megvan...[/quote]
Kétlem. Az, hogy törttel lehet neten játszani, feltételezi azt, hogy kevesebb embernek van meg eredetiben. Szerintem a ligák résztvevőinek 70%-a nem rendelkezik eredeti játékkal (rFactor-ról van szó ugyebár). Tény, hogy többen lennénk rF-ben, de én a sok csíter miatt nem preferálom már az rF-et. Direkt ezért a ligáért vettem meg az EVO-t. Persze nem sajnálom egyáltalán, nagyon hangulatos játék, még offline módban is.
Kétlem. Az, hogy törttel lehet neten játszani, feltételezi azt, hogy kevesebb embernek van meg eredetiben. Szerintem a ligák résztvevőinek 70%-a nem rendelkezik eredeti játékkal (rFactor-ról van szó ugyebár). Tény, hogy többen lennénk rF-ben, de én a sok csíter miatt nem preferálom már az rF-et. Direkt ezért a ligáért vettem meg az EVO-t. Persze nem sajnálom egyáltalán, nagyon hangulatos játék, még offline módban is.
Grabowszki írta:Ha ez bekovetkezik (remelem nem fog!), akkor lehet, h erdemes lenne rF-fel megprobalni, mert az tobb embernek megvan...[/quote írta:
Akkor ugy fogalmazok, h tobb lenne a reszvevo. Egyebkent en is csak a V8 miatt vettem meg, ugyhogy remelem nem fullad be ez a bajnoksag...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Miért beszéltek ilyenekről mikor még 1 futam sem telt el?
Majd fognak még jelentkezni az autóválasztásba!
Ne is gondoljunk ilyenre Emberek!

Majd fognak még jelentkezni az autóválasztásba!
Ne is gondoljunk ilyenre Emberek!
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
Sziasztok.
Beleolvastam milyen rendszer szerint menne a bajnokság.
Ha elfogadtok tőlem javaslatot a 2. futam rajtsorrendjére (több V8 bajnokság tapasztalata alapján)vagy az EVO engedte 1-8-at fordítjátok a 2. futamra vagy csak akik célbaértek (meglátták a kockás zászlót) a többi kiesett meg DNF versenyzőt mögéjük soroljátok. Ezzel kivan zárva mindenféle ügyeskedés a 2. futam polra.
Anno GTR2-ben a fordított rajtsorrendet úgy oldottuk meg, hogy egyesével léptünk fel a szerverre nem ment ki senki a pályára majd tovább léptettük versenyre és megvolt a forditott rajtsorrend.
EVO-ba gondolom meglehet ezt csinálni az is csak simbin játék..
Egyébként tapasztalat szerint a 3x20 perces futamok váltak be a legjobban..a 2. futamok sem voltak semmik, de a 3. teljesen megkavart rajtrács odabaszott rendesen
ha valakit érdekel a simsporton fenn vannak a tavalyi közvetitésekben pl. Hidden Valley 3. futama jól megmutatta ezt.
Beleolvastam milyen rendszer szerint menne a bajnokság.
Ha elfogadtok tőlem javaslatot a 2. futam rajtsorrendjére (több V8 bajnokság tapasztalata alapján)vagy az EVO engedte 1-8-at fordítjátok a 2. futamra vagy csak akik célbaértek (meglátták a kockás zászlót) a többi kiesett meg DNF versenyzőt mögéjük soroljátok. Ezzel kivan zárva mindenféle ügyeskedés a 2. futam polra.
Anno GTR2-ben a fordított rajtsorrendet úgy oldottuk meg, hogy egyesével léptünk fel a szerverre nem ment ki senki a pályára majd tovább léptettük versenyre és megvolt a forditott rajtsorrend.
EVO-ba gondolom meglehet ezt csinálni az is csak simbin játék..
Egyébként tapasztalat szerint a 3x20 perces futamok váltak be a legjobban..a 2. futamok sem voltak semmik, de a 3. teljesen megkavart rajtrács odabaszott rendesen
ha valakit érdekel a simsporton fenn vannak a tavalyi közvetitésekben pl. Hidden Valley 3. futama jól megmutatta ezt.
Csak ehhez az kéne, hogy mindenki legyen TS-en, de ez emlékeim szerint még nem valósult meg sose. Amúgy valóban működne.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Remélem hétfőn haza tudok érni majd a futamra.
▲
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Dietrich - Amennyiben egy session-höz tartozik a két verseny, semmilyen körülmények között nem lehet megvalósítani azt, hogy így meg úgy lépkedünk fel. Márpedig a legegyszerűbb és legenergiatakarékosabb megoldás az, ha egy session-ben van az egész.
Akárhogy csűrjük-csavarjuk, csak az első 8 rajtsorrendjét lehet megfordítani.
Akárhogy csűrjük-csavarjuk, csak az első 8 rajtsorrendjét lehet megfordítani.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Hétfőn maradunk az eredeti rendezés mellett, nem hiszem hogy sprint futam lenne a jó megoldás, így is fel fogjuk nyársalni egymást a síkánokban.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo