Társalgó
Re: Társalgó
oldman
Megloksz, ugy elozol meg, utanna az egyenesben siman kib@szol. Raadasul amikor belso iven vagyok es meg akarlak elozni, mar siman az autod mellett vagyok, ramhuzol. Kicsit figyelj oda jobban, ez nagyon amator volt.
Megloksz, ugy elozol meg, utanna az egyenesben siman kib@szol. Raadasul amikor belso iven vagyok es meg akarlak elozni, mar siman az autod mellett vagyok, ramhuzol. Kicsit figyelj oda jobban, ez nagyon amator volt.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Nagy Szilárd! Undorító volt ahogy kilökted Gyurit! Nem is tudom mit keresel a Simco-sok között! A minimum hogy bocsánatot kérsz! Ez nem roncsderbi csapat! Ajánlom hogy keress mást, ha olyat akarsz! Na most felbosszantottál! Szégyelheted magad!

Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Sorry, 20 meterrel fekezett rovidebbet mint en, hibaztam. Amugy te bocsanatot kertel amikor a Hungaroringen engem kiloktel?Kola19 írta:Nagy Szilárd! Undorító volt ahogy kilökted Gyurit! Nem is tudom mit keresel a Simco-sok között! A minimum hogy bocsánatot kérsz! Ez nem roncsderbi csapat! Ajánlom hogy keress mást, ha olyat akarsz! Na most felbosszantottál! Szégyelheted magad!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Iszonyatosan szenvedtem ezen a pályán,és most is kaptam pofonokat innen-onnan.
Lehet meg kellene szoknom ezt?
Nem hinném,de nem írom le megint azt,amit már oly sokszor mostanában.
Grat mindenkinek!
Lehet meg kellene szoknom ezt?
Nem hinném,de nem írom le megint azt,amit már oly sokszor mostanában.
Grat mindenkinek!
Én bocsánatot kértem! Nem is egyszer, ahogy szicsótol! Most néztem vissza replayt, és ez szándékos volt! Szerintem nem ártana ha megtanulnál fékezni, és ha mégse megy akkor bocsánatot kérni! Ne így akarj szerezni pontot! Jobb lenne ha fer módon viselkednél!Night írta:Sorry, 20 meterrel fekezett rovidebbet mint en, hibaztam. Amugy te bocsanatot kertel amikor a Hungaroringen engem kiloktel?Kola19 írta:Nagy Szilárd! Undorító volt ahogy kilökted Gyurit! Nem is tudom mit keresel a Simco-sok között! A minimum hogy bocsánatot kérsz! Ez nem roncsderbi csapat! Ajánlom hogy keress mást, ha olyat akarsz! Na most felbosszantottál! Szégyelheted magad!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na ugye
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Szilard..
Sajnos most maskepp latjuk a dolgokat. amikor elozni probaltal en hagytam helyet, te egyszeruen bevetodtel mellem ha nem vok ott siman lecsusztal volna arrol az ivrol, (visszaneztem replaybe)
az egyenesbe nem "kibasztalak" csak epp hogy hozzad ertem es sajnos pechesen jottel ki belole.. szeirntem ha visszanezed latni fogod nem szandekos volt , epp huztam el onnan az autot.
az viszont hogy 1 egyenesen keresztul dudalsz / villogsz ram nem volt szep toled. ahogy te fogalmaztal, inkabb amator volt.
ui1: nem szeretnek vita, csak leirtam az en szemszogembol is a dolgot
ui2: Szatocs miattad kivettem a sok sok pontot, talan hasznalt hogy ramszoltal a multkor
Sajnos most maskepp latjuk a dolgokat. amikor elozni probaltal en hagytam helyet, te egyszeruen bevetodtel mellem ha nem vok ott siman lecsusztal volna arrol az ivrol, (visszaneztem replaybe)
az egyenesbe nem "kibasztalak" csak epp hogy hozzad ertem es sajnos pechesen jottel ki belole.. szeirntem ha visszanezed latni fogod nem szandekos volt , epp huztam el onnan az autot.
az viszont hogy 1 egyenesen keresztul dudalsz / villogsz ram nem volt szep toled. ahogy te fogalmaztal, inkabb amator volt.
ui1: nem szeretnek vita, csak leirtam az en szemszogembol is a dolgot
ui2: Szatocs miattad kivettem a sok sok pontot, talan hasznalt hogy ramszoltal a multkor
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
hát ez durva volt
3körig tudtam gyors lenni utána kész vége csá. Monza után azt hittem vége a gumigyilkolásomnak de itt megint előjött. 2. futam végén bal első defekttel értem célba. nemigazán értem hogy radíroztam le megint az elejét vmit nagyon nem jól csináltam itt se és Monzában sem.
Név: Pintér Roland
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
És tényleg, most nem fájt elolvasni, köszönöm!oldman írta: ui2: Szatocs miattad kivettem a sok sok pontot, talan hasznalt hogy ramszoltal a multkor
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Oldman
Nahat, milyen meglepo, h maskepp latod a dolgokat, te mindig maskepp latod, de szerencsere az ovasoknal altalaban nem adnak neked igazat, ezen el lehet gondolkodni
A villogast te kezdted, uh egy szot se
(kicsit ideges voltam, mert megloktel, megeloztel es nem engedtel vissza)
Nem bevetodtem, hanem az en automnak sokkal rovidebb a fektavja es kanyarsebessege is nagyobb. Siman be tudtam volna venni a kanyart, mindig ugyanugy vettem, belso ivrol kezdve. Jo lenne ha eszben tartanad az autok kozotti kulonbseget, mert a celegyeneses tomegcrasht (nameg 3-4 ember versenyenek tonkretetelet) is elkerulhettuk volna, ha ezt figyelembe veszed.
En elismerem, h gyors vagy, de tobbet esszel...
Nahat, milyen meglepo, h maskepp latod a dolgokat, te mindig maskepp latod, de szerencsere az ovasoknal altalaban nem adnak neked igazat, ezen el lehet gondolkodni
A villogast te kezdted, uh egy szot se
Nem bevetodtem, hanem az en automnak sokkal rovidebb a fektavja es kanyarsebessege is nagyobb. Siman be tudtam volna venni a kanyart, mindig ugyanugy vettem, belso ivrol kezdve. Jo lenne ha eszben tartanad az autok kozotti kulonbseget, mert a celegyeneses tomegcrasht (nameg 3-4 ember versenyenek tonkretetelet) is elkerulhettuk volna, ha ezt figyelembe veszed.
En elismerem, h gyors vagy, de tobbet esszel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Night 2012.09.11. 10:39-kor.