rFactor 2 - Társalgó
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Re: rFactor 2
Akkor vedd a 44 dollárost.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Körbenéztem a külföldi blogokon, hát nem dicsérik orrvérzésig.
Szóval, úgy néz ki, az én gépem (ami elvileg megfelel az ISI által adott paramétereknek) kevés lesz a játékhoz, úgy hogy, én szerintem ez az időpont, amikor elköszönök. Hiszen Ti már csak rFactor2-vel fogtok játszani.
Szóval, úgy néz ki, az én gépem (ami elvileg megfelel az ISI által adott paramétereknek) kevés lesz a játékhoz, úgy hogy, én szerintem ez az időpont, amikor elköszönök. Hiszen Ti már csak rFactor2-vel fogtok játszani.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
mibajod tropie? senki nem mondta hogy csak rf2 lesz! ráadásul jelen pillanatbanTropie írta:Körbenéztem a külföldi blogokon, hát nem dicsérik orrvérzésig.
még az én gépem is kevéske.
ez egy beta teszt. nincs optimalizálva, jelenleg alkalmatlan olyan szintű ligázásra mint az rf1-el megoldható. funrace-k lesznek első körben
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Akkor, összefoglalom.
A jövőben így vagy úgy át fog állni a Simco, az rFactor2-re.
Nos, a béta sok embernél többet eszik, mint a Formula 1 2010, ami az én gépemen is nyűgve fut el. Ha a béta ennyit eszik, nem hinném hogy a teljes játék, mire elkészül kevesebbel beérné. Tehát, gépemet kéne fejleszteni, amire idén egészen biztosan nem fogok tudni költeni.
A bétát nem fogom megvenni, tehát eleve majd csak év végére venném meg. A demo elvileg kijön nyáron, azt még letesztelem, megvárom, de az olvasottak alapján nem számítok jóra.
Ha lesz rFactor bajnokság, akkor sem tudok már jó hangulatban versenyezni, mivel tudom idővel nem lesznek olyan futamok, amin el tudnék indulni. Ez hangolt le nagyon és ezért köszöntem el, a már említett tájékoztatás miatt.
Szűk a pénztárcám, kicsi a teljesítménye a gépemnek az rFactor2-hözemerico írta:mibajod tropie?
"Az rFactor 1-el futott bajnokságunk utolsó hírvivője jelenleg az STCC 2011 sorozat" ebből én mi másra következtethettem? Azt nem tudtam, hogy lesz-e vagy sem rFactor1-el bajnokság, mivel a Simco összes extern kommunikációja ezidáig arról szólt, hogy vége az rFactor1-es bajnokságoknak és az STCC-vel le is zárul. Ebből én azt az információt kaptam, hogy már csak rFactor2-vel lesznek bajnokságok (nincs is tervezve más).emerico írta:senki nem mondta hogy csak rf2 lesz!
Ezt most olvasom először! És a sok funon kívül lesz még idén bajnokság rF-el?emerico írta:funrace-k lesznek első körben
A jövőben így vagy úgy át fog állni a Simco, az rFactor2-re.
Nos, a béta sok embernél többet eszik, mint a Formula 1 2010, ami az én gépemen is nyűgve fut el. Ha a béta ennyit eszik, nem hinném hogy a teljes játék, mire elkészül kevesebbel beérné. Tehát, gépemet kéne fejleszteni, amire idén egészen biztosan nem fogok tudni költeni.
A bétát nem fogom megvenni, tehát eleve majd csak év végére venném meg. A demo elvileg kijön nyáron, azt még letesztelem, megvárom, de az olvasottak alapján nem számítok jóra.
Ha lesz rFactor bajnokság, akkor sem tudok már jó hangulatban versenyezni, mivel tudom idővel nem lesznek olyan futamok, amin el tudnék indulni. Ez hangolt le nagyon és ezért köszöntem el, a már említett tájékoztatás miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tropie 2012.01.11. 02:21-kor.
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Szerintem ez azt jelenti, hogy az rF2-vel lesznek funrace-k egyenlőre, míg az rF-el lesz továbbra is a bajnokság.Tropie írta:Ezt most olvasom először! És a sok funon kívül lesz még idén bajnokság rF-el?emerico írta:funrace-k lesznek első körben
Úgyhogy nem kellene rögtön világvégét kiáltanod
Név: Rebók József
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Tropie nem kéne abba hagyni (elmenni a Simco-ból), milyen jól csapattunk most hétfőn is. Az meg, hogy most röcögőssen megy az rF2 egyértelmű, végül is 6 éve adták ki az elsőt, az is az akkori átlag gépeken szaggatott rendesen, majd pár patch után használhatóvá vált, de nem full felbontásban, csak butított grafikával. Ahogy videókat néztem vissza lehet rF1 szintre butítani a grafikát, akkor gondolom a mai átlag gépek is viszik normálisan.
Ennek ellenére az ára akkor is mellbe vágó. 89$ örökös licensz, 44$ de ez csak egy évre. Marhára nem erről volt szó egy hónapja, na mindegy.
Ennek ellenére az ára akkor is mellbe vágó. 89$ örökös licensz, 44$ de ez csak egy évre. Marhára nem erről volt szó egy hónapja, na mindegy.
Név:Füzy Barna
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
de, erről volt szó, hogy 44 dollár az éves licenc (ami most 18 hónapig él, ha jól értettem)
a lifetime licence-ről nem volt szó eddig, hogy mennyi is lenne
a lifetime licence-ről nem volt szó eddig, hogy mennyi is lenne
Go Ravens!
Na egy kis kifakadás tőlem is. Előre bocs!
Tropie már bocsáss meg de elmész a francba a hülyeségeiddel. Te nem akartál lízingelni játékot, tessék megveheted életed végéig ahogy akartad, igaz ez dupla ár, de itt van. Vagy lízingeled, ennyi.
A béta minden játéknál nagyobb gépigényű, még a demonál is, ami szintén erősebb vasat kíván mint a megjelent teljes változat. Ha most nem fut rendesen, az változhat jó irányba, rosszabb nem lesz.
Mit is kaptunk? Bétát. Ezt vártuk? Ezt. Min kell meglepődni? Semmin, mindent leírtak előre, hogy most tesztelik még a vásárlást is.
Mondjuk aki megvette már beírhatná milyen konfigon milyen teljesítménnyel fut, hogy aki még ezen morfondírozik elfut-e neki az kapjon valami támpontot. Ha nem jól fut alacsony beállításon sem, érdemes próbálkozni drivercserével.
Nekem konfig(csak meló után veszem meg, utána tudok infót):
E8400@3.0GHz
8800GT 1Gb
4Gb DDR2@1066MHz
Tropie már bocsáss meg de elmész a francba a hülyeségeiddel. Te nem akartál lízingelni játékot, tessék megveheted életed végéig ahogy akartad, igaz ez dupla ár, de itt van. Vagy lízingeled, ennyi.
A béta minden játéknál nagyobb gépigényű, még a demonál is, ami szintén erősebb vasat kíván mint a megjelent teljes változat. Ha most nem fut rendesen, az változhat jó irányba, rosszabb nem lesz.
Mit is kaptunk? Bétát. Ezt vártuk? Ezt. Min kell meglepődni? Semmin, mindent leírtak előre, hogy most tesztelik még a vásárlást is.
Mondjuk aki megvette már beírhatná milyen konfigon milyen teljesítménnyel fut, hogy aki még ezen morfondírozik elfut-e neki az kapjon valami támpontot. Ha nem jól fut alacsony beállításon sem, érdemes próbálkozni drivercserével.
Nekem konfig(csak meló után veszem meg, utána tudok infót):
E8400@3.0GHz
8800GT 1Gb
4Gb DDR2@1066MHz
ÉN arra lennék kíváncsi hogy ha megveszi az ember, és valamilyen oknál fogva újra kell telepíteni a gépet, akkor mi alapján fogja legközelebb felismerni hogy már megvetted? A regisztráció során beírt e-mail címről? Mert ha jól látom itt mindig be kell majd jelentkezni.
Knife, jövő héten ki tudnál esetleg segíteni egy PayPal-lal, ha megkaptam a fizetésem?
Knife, jövő héten ki tudnál esetleg segíteni egy PayPal-lal, ha megkaptam a fizetésem?
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25