Nem feltetlenul a melegedes a baj, hanem a tapadasvesztes par kor utan. Egyebkent hogy allitottad be az autot, h nem melegszik elol?bardocz írta:
Én 29-es kört tudtam menni, de nem melegszik a gumi, csak a hátsó.
2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Re: 2009 V8 Supercar Season
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Én is futottam pár kört tegnap és nálam is az van hogy ohne melegedés, de a 3. körben már tolja az elejét és nem fordul a kocsi (az előző 2 körhöz képest, default setuppal).
The Power of Dreams
Szinte az alap maradt, talán puhítottam egy kicsit a rugót, majd megnézem mi változott.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
nem, naponta 1x elindítom valamikor, és amíg kinem kapcsolom be van kapcsolva... nincs újraindítgatás meg ilyenekSzatocs írta: Ez azért lehet, mert te gondolom nap, mint nap, akár többszöri újraindítással vagy be/ki kapcsolással használod a géped, én meg volt, hogy pénteken beestem az ajtón este fél 8-kor, mentem egyből szerverre, hogy nehogy lekéssem, aztán mikor váltott kvaliról warmupra, vagy warmupról versenyre, akkor dobott ki a steam, mert nem volt újraindítva. Ha kb 4-5 napig nincs bekapcsolva a gép, és közben a steam kitalált egy frissítést, attól még megengedi, hogy elindítsd a játékot, pedig a programozójának kb egy sort kéne írnia bele, hogy ezt ne engedje addig, amíg nem a legfrissebb verziója fut.
Go Ravens!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Oké, viszont a steam frissítések mindig szerdán vagy csütörtökön vannak, így mire pénteken verseny van, már pont megtörténik a steam újraindulása.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
passz ezt nem tudom 
de az a játékos dolog is érdekes, mert l4d, tf2-vel többször jártam úgy, hogyha indítás után nem kapta le az update-t, akro a játékindítás előtt azzal kezdte..
de az a játékos dolog is érdekes, mert l4d, tf2-vel többször jártam úgy, hogyha indítás után nem kapta le az update-t, akro a játékindítás előtt azzal kezdte..
Go Ravens!
-
Adam Jonas
RACE 07 frissítések meg kedden.Szatocs írta:Oké, viszont a steam frissítések mindig szerdán vagy csütörtökön vannak, így mire pénteken verseny van, már pont megtörténik a steam újraindulása.
Nekem sem melegszik a gumi Night. Sőt, a bal oldalit nem is tudom felmelegíteni. Igaz még sokat nem volt időm menni és az alapsethez képest sem változtattam túl sokat, de azért a kocsi nem lassú így sem.
Németh Tamás - Tomievo
Ha 30-as koroket megyek nekem se melegszik... ha melegszik, akkor is csak a jobb elso. Es megegyszer elmondom, h nem a melegedessel van bajom, hanem a tapadasvesztessel!Tomievo írta:Nekem sem melegszik a gumi Night. Sőt, a bal oldalit nem is tudom felmelegíteni. Igaz még sokat nem volt időm menni és az alapsethez képest sem változtattam túl sokat, de azért a kocsi nem lassú így sem.
A melegedessel az a baj, h ha gyorsra akarom csinalni a setupot melegedni fog... es ez zartkasznira nem jellemzo!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
28 végi köröket is simán bírja hőmérséklet emelkedés nélkül.
Értem én, hogy a tapadásvesztéssel van a gond, de az normális, ha 20 fokkal melegebb a gumi mint kéne.
Értem én, hogy a tapadásvesztéssel van a gond, de az normális, ha 20 fokkal melegebb a gumi mint kéne.
Németh Tamás - Tomievo