Adam Jonas írta:Szatocs írta:Az összes köröd részidejét meg tudod úgy tekinteni, ha a köridőknél a nevedre jobb klikket nyomsz.
De ezzel az a gond, hogy mindig a legjobb részidőket mutatja. Tehát hiába mondjuk 2:10.3 a legjobb köröd, melyhez pl. tartozik egy 43.581-es szektoridő, ha mentél egy másik kört, ami nem lett jobb a fent említettnél, de az első szektorod ideje jobb, akkor azt fogja megjeleníteni az aktuális leggyorsabb köröd részidejei helyett.

Így van, ez itt a probléma.
Szatocs Neked az összes körödet kiírja??? Nekem, és ezekszerint Adamnek is, csak a legjobb kör részidejét mutatja. A másik baj ezzel még, hogy kumulált részidőket ír, ami újfent nem tetszik. Tulajdonképpen a legnagyobb bajom a Simbin cuccokkal minidg is ez a kör és részidő kijelzés hiányosság volt. Amilyen frankón meg van oldva rF-ben, olyan szar az összes Simbin game-ben.
Pl. edzés közben vagy verseny végén nem tudom felmérni sem a saját eredményem alakulását, sem másokét. rF-ben ugye csak rákkatintok a névre és látom, ki hogyan taposta, hol mekkorát bukott, körönként és részidőnként.
Nem is értem, hogy ezen miért nem változtattak eddig...