2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: 2009 V8 Supercar Season

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.07.21. 10:58

Tomievo írta:Imi, csütörtökön is lesz V8 teszt?

Nem tudtok valami olyan kiegészítést Evo-hoz, ami az rFactorhoz hasonlóan meg tudja jeleníteni az összes futott köröd részidejeit? Illetve még az is nagyon jó volna, ha a szektorban lévő elmaradásokat a vezető autó idejéhez képest számolná, nem pedig a saját időmhöz képest. Ez mintha állítható lenne a .plr-ben nem???
Nincs csütörtök tervbe véve, de bármi lehet még.
Ilyen funkció nincs az EVO-ban

Kint a timing-on tudod hasonlítani magad a többiekhez, ha vannak a szerveren
Emerico - Head of SIMCo
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.07.21. 11:08

Az összes köröd részidejét meg tudod úgy tekinteni, ha a köridőknél a nevedre jobb klikket nyomsz.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.07.21. 12:10

Szatocs írta:Az összes köröd részidejét meg tudod úgy tekinteni, ha a köridőknél a nevedre jobb klikket nyomsz.
De ezzel az a gond, hogy mindig a legjobb részidőket mutatja. Tehát hiába mondjuk 2:10.3 a legjobb köröd, melyhez pl. tartozik egy 43.581-es szektoridő, ha mentél egy másik kört, ami nem lett jobb a fent említettnél, de az első szektorod ideje jobb, akkor azt fogja megjeleníteni az aktuális leggyorsabb köröd részidejei helyett. :)
Tomievo

Hozzászólás Szerző: Tomievo » 2010.07.21. 12:47

Adam Jonas írta:
Szatocs írta:Az összes köröd részidejét meg tudod úgy tekinteni, ha a köridőknél a nevedre jobb klikket nyomsz.
De ezzel az a gond, hogy mindig a legjobb részidőket mutatja. Tehát hiába mondjuk 2:10.3 a legjobb köröd, melyhez pl. tartozik egy 43.581-es szektoridő, ha mentél egy másik kört, ami nem lett jobb a fent említettnél, de az első szektorod ideje jobb, akkor azt fogja megjeleníteni az aktuális leggyorsabb köröd részidejei helyett. :)

Így van, ez itt a probléma.
Szatocs Neked az összes körödet kiírja??? Nekem, és ezekszerint Adamnek is, csak a legjobb kör részidejét mutatja. A másik baj ezzel még, hogy kumulált részidőket ír, ami újfent nem tetszik. Tulajdonképpen a legnagyobb bajom a Simbin cuccokkal minidg is ez a kör és részidő kijelzés hiányosság volt. Amilyen frankón meg van oldva rF-ben, olyan szar az összes Simbin game-ben.

Pl. edzés közben vagy verseny végén nem tudom felmérni sem a saját eredményem alakulását, sem másokét. rF-ben ugye csak rákkatintok a névre és látom, ki hogyan taposta, hol mekkorát bukott, körönként és részidőnként.

Nem is értem, hogy ezen miért nem változtattak eddig...
Németh Tamás - Tomievo
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.07.21. 13:07

"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
lordtom

Hozzászólás Szerző: lordtom » 2010.07.21. 13:51

Fitti írta:Huuhhh! Vagyunk páran... Hány ember tud egyszerre menni? Nekem valami 25 rémlik... Bár a jelentkezők közül mindig vannak páran, akik nem jönnek mindig. Talán belefér.
Van rá egy megoldás: az adott pálya fájljait(.gdb talán)kell szerkeszteni. Van valami MaxVehicles sor. Na azt kell módosítani. Amúgy egyszerre szeritem nem sokszor leszünk annyian. Mindig lesz valaki aki kihagy egy-egy futamot.
Black Tide
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.07.21. 13:57

lordtom írta:
Fitti írta:Huuhhh! Vagyunk páran... Hány ember tud egyszerre menni? Nekem valami 25 rémlik... Bár a jelentkezők közül mindig vannak páran, akik nem jönnek mindig. Talán belefér.
Van rá egy megoldás: az adott pálya fájljait(.gdb talán)kell szerkeszteni. Van valami MaxVehicles sor. Na azt kell módosítani. Amúgy egyszerre szeritem nem sokszor leszünk annyian. Mindig lesz valaki aki kihagy egy-egy futamot.
Ilyen nincs evo-ban
Emerico - Head of SIMCo
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.07.21. 14:21

Az időmérőn is csak meghatározott számú pilóta vehet részt ?
Az volna a tuti ha ott még korlátlan lenne, de a versenyen csak a legjobb akárhány indulhatna.
Név: Rebók József
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.07.21. 14:29

Az EVO-ban csak és kizárólag maximum 25 pilóta lehet. Nincs "és" ha" "lehet"

Ez van. Az első 25 aki fellép, az van a szerveren. Egyébként eddig a max Evo-s részvétel talán 18 volt. Nem hinném hogy para lenne.
De ha mégis, és annyian vagyunk, akkor két szerver lesz.
Emerico - Head of SIMCo
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.07.21. 15:05

Tomievo írta:
Adam Jonas írta:

Így van, ez itt a probléma.
Szatocs Neked az összes körödet kiírja??? Nekem, és ezekszerint Adamnek is, csak a legjobb kör részidejét mutatja. A másik baj ezzel még, hogy kumulált részidőket ír, ami újfent nem tetszik. Tulajdonképpen a legnagyobb bajom a Simbin cuccokkal minidg is ez a kör és részidő kijelzés hiányosság volt. Amilyen frankón meg van oldva rF-ben, olyan szar az összes Simbin game-ben.

Pl. edzés közben vagy verseny végén nem tudom felmérni sem a saját eredményem alakulását, sem másokét. rF-ben ugye csak rákkatintok a névre és látom, ki hogyan taposta, hol mekkorát bukott, körönként és részidőnként.

Nem is értem, hogy ezen miért nem változtattak eddig...
Hát jah, jobban örülnék én is, ha végre az ilyeneket javítana a patch, nem pedig azt, hogy új fordulatszámmérőt kapunk. :evil:
Lezárt