ne haragudj:DD nem tudtam a nicked:DD még nem vok tisztába mindenkiével:DDIngy2 írta:
Ja és a nénikéd Sanyi
amugy uhh megizzasztottál:DDD 1 hiba sé nyersz:DDD kemény volt jol jöttél nagyon:) grat
ne haragudj:DD nem tudtam a nicked:DD még nem vok tisztába mindenkiével:DDIngy2 írta:
Ja és a nénikéd Sanyi
Vártam azt a hibát de b@szott jönni :lol, nekem kellett többet kockáztatni és sajnos emiatt be is csúsztak hibák, a kocsi remekül ment abba nem tudok belekötni, majd legközelebbVozi írta:ne haragudj:DD nem tudtam a nicked:DD még nem vok tisztába mindenkiével:DDIngy2 írta:
Ja és a nénikéd Sanyi
amugy uhh megizzasztottál:DDD 1 hiba sé nyersz:DDD kemény volt jol jöttél nagyon:) grat
Próbáltam nem hibázni:D szerencsére elég jol birtam a helyzetet igaz elfáradtam nagyon:D az biztos:D meg hát.. gumikra is vigyázni kellett nagyonIngy2 írta:Vozi írta:Ingy2 írta:
Vártam azt a hibát de b@szott jönni :lol, nekem kellett többet kockáztatni és sajnos emiatt be is csúsztak hibák, a kocsi remekül ment abba nem tudok belekötni, majd legközelebb
Túl szorosan voltunk az első kanyarban és 2xer is megcsúszott az autó és a második korrigálásnál is elindult oldalra az autó ezért löktelek meg nem volt szándékos, de az egyik előzésednél sem kellett téged félteni,lightning STIG írta:Qvali:15.hely ami jó 6 tizeddel elmarad a top időmhöz képest
Életem egyik legjobb futama volt 9 helyen végeztem óriási csatákban volt részem. Bár az elején nem volt túl jó a rajtom meg Milán ki is ütött a pályáról így a 20 helyről jöttem fel,minden mindegy alapon nem mentem ki gumit cserélni nem gondoltam volna ,hogy kibírja.fantasztikus futam volt:)
Engem is köröztek már le rengetegszer csak mondom de szretnélek kérni legközelebb engedj már el szebben mert:)) őszintén madjnem becsináltam:D elöző futamon is meg most is:) össze is értünk:) meg tényleg tudom vannak gyorsabb meg lassabb versenyzők is előtted nem votl senki fél pályán mögöttem meg 3man 2mp belül kérlek legközelebb óvatosabban:)endre írta:Ehh segíteni akartam Lajosnak erre én is beragadok...
Fasz egy pálya ekkora lukat hagyni az aszfalt mellett.
mostMugen írta:Óvás totyik mikor lesz?
Nem igazán emlékszem melyik pillanatra gondolsz, de azt tudom volt egy kanyar azt hiszem épp jobbos amikor túlzottan az ideális ívre sodródtam és valakivel nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ha te voltál bocsesz...Vozi írta:Engem is köröztek már le rengetegszer csak mondom de szretnélek kérni legközelebb engedj már el szebben mert:)) őszintén madjnem becsináltam:D elöző futamon is meg most is:) össze is értünk:) meg tényleg tudom vannak gyorsabb meg lassabb versenyzők is előtted nem votl senki fél pályán mögöttem meg 3man 2mp belül kérlek legközelebb óvatosabban:)endre írta:Ehh segíteni akartam Lajosnak erre én is beragadok...
Fasz egy pálya ekkora lukat hagyni az aszfalt mellett.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég