kamikaze írta:Mivel én nem mentem a WTCC Leonnal semmit ezért kérdezném, mennyivel másabb az az autó?
Másik kérdés, hány fokosra melexenek az első gumiaid 3-4 kör után?
Én azt figyeltem meg, hogy ha hideg gumikkal megyek (első kör) akkor nagyon tapad az eleje, jól kanyarodik, de nagyon instabil a hátúlja. Ha meg bemelexik vagy is inkább túl melexik, akkor kezelhető, de sodródik az eleje az ívekről, tehát sehogyan sem jó igazábol. Valószínű valamit rosszúl állítok, de nem jöttem rá mi az.
A WTCC-s Leon azért alacsony szárnyállásnál nem kezd el keresztbe állni, mint ez a EuroCup-os (bár halkan megjegyzem, ennek se kéne

). Gumihőmérsékletet sose szoktam figyelni, mindig a gumikopást nézem.

Sose arra nyomom a dolgot, hogy jó legyen a gumi hőmérséklete, hanem amíg van gumi, addig hadd szóljon.
Azt néztem, hogy 1-4-es szárnyállásnál erősen alulkormányzott, 1-3-nál meg a kanyarokba túlkormányzott lesz, de nagyon. S még ez se zavarna, az a gáz inkább, hogy megkezded a kanyart, picit alulkormányzott, majd hirtelen úgy átvált erősen túlkormányzottá, hogy csak pislogsz, hogy mi is van. Valenciába is ez volt nekem a gondom, amely leginkább az utolsó, nyújtott balosnál jött ki (aki visszanézni a replayt, első 2 körbe mind a két futamon keresztbe vettem be a kanyart).