GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor
Név: Kovács László
Nick: Neo
Autó: Corvette Phoenix Racing Team
Nick: Neo
Autó: Corvette Phoenix Racing Team
Emerico, az AUDI helyett egy Ferrari 430 Risi Competization lenne az autom
Név: Soós György
kormány: Logitech DFGT
kormány: Logitech DFGT
Ilyes Zsoltnak es Nemeth Tamasnak uzenem, h hasznaljatok a tukrot!!! Nem ugy kell vedekezni ha valaki beteszi melled az autot, h rahuzod es leszoritod a palyarol!!!
Ha valaki beteszi melled az autot, akkor helyet kell hagyni, h o is el tudjon fordulni! Mindketten leszoritottatok az utrol, Tamas tobbszor is, kurvara felhuzhtatok, remelem majd az eles versenyeken jobban figyeltek!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Clayman kár hogy elszáltál, megint egymásra találtunk. Klasz volt, mondjuk a felétől tropa volt a gumi, 30 percen keresztűl védekeztem.
Név:Füzy Barna
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Szatocs, ez kemény volt! Kb. végig gyaktál hátulról. A pálya egyik részén Te, a másikon én voltam jobb, nem nagyon tudtunk dönteni a helyekről. Mikor megelőztél, akkor láttam, hogy Corvette, azt hittem a tükörből, hogy Aston.
Még most is vizes a hátam, úgy leizzadtam.
The Power of Dreams
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nagyon élveztem a futamot, Clayman, Endre, Kami, Pointer volt főként az ellenfelem, nagyon fait volt az egész, igaz nekem volt egy két meleg megmozdulásom.. De nagyon jó a mod, nagyon kezelhető a kocsi csúszáskor, össze lehet szedni.
Megmondom őszintén nem nagyon látom a kocsik közti különbséget jelenleg, még tesztelgetem, és utána jön a végleges javító patch, és a versenynaptár.
Megmondom őszintén nem nagyon látom a kocsik közti különbséget jelenleg, még tesztelgetem, és utána jön a végleges javító patch, és a versenynaptár.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
emerico írta:Nagyon élveztem a futamot, Clayman, Endre, Kami, Pointer volt főként az ellenfelem, nagyon fait volt az egész, igaz nekem volt egy két meleg megmozdulásom.. De nagyon jó a mod, nagyon kezelhető a kocsi csúszáskor, össze lehet szedni.
Igen, igen. Nagyon élvezetes futam volt annak ellenére is, hogy 8 perccel a vége előtt kiestem.
Nagyokat csatáztam és kicsiket hibáztam, az utolsót leszámítva...
Nagyon frankó bajnokság lesz ez
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Bocsáss meg Night, nem volt szándékos, csak olyan hirtelen érkeztél hogy nem tudtam időben reagálni. Amikor a célegyenes végén mellettem voltál már elengedtelek simán, mert akkor már láttam hogy mellettem vagy.Night írta:Ilyes Zsoltnak es Nemeth Tamasnak uzenem, h hasznaljatok a tukrot!!! Nem ugy kell vedekezni ha valaki beteszi melled az autot, h rahuzod es leszoritod a palyarol!!!Ha valaki beteszi melled az autot, akkor helyet kell hagyni, h o is el tudjon fordulni! Mindketten leszoritottatok az utrol, Tamas tobbszor is, kurvara felhuzhtatok, remelem majd az eles versenyeken jobban figyeltek!
Még egyszer bocs és az éles versenyen már többször fogom a tükröt használni.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Úgy meglepődtem akkor, hogy megelőztelek, be voltam még állva a követésre, azt sem tudtam, hogy hol hogyan.Mugen írta:Szatocs, ez kemény volt! Kb. végig gyaktál hátulról. A pálya egyik részén Te, a másikon én voltam jobb, nem nagyon tudtunk dönteni a helyekről. Mikor megelőztél, akkor láttam, hogy Corvette, azt hittem a tükörből, hogy Aston.![]()
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"