Környezetvédelemről nem hallottál?kaszasi írta:Itt egy kép http://kepfeltoltes.hu/view/110124/suzu ... es.hu_.jpg
Oké hogy itt a tengely elsőkeréknél de hol a motor![]()
Társalgó
Re: Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Bakker, amit csak tudtam, kispóroltam a kocsiból, hogy ne legyen gépigényes. Erre most meg ez a baj

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Tőzsér Áron
Proexsport Kft.
ha lehet ezzel indulnék
Proexsport Kft.
ha lehet ezzel indulnék
Dehogy baj csak érdekesemerico írta:Bakker, amit csak tudtam, kispóroltam a kocsiból, hogy ne legyen gépigényes. Erre most meg ez a baj![]()
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Idéznék a tegnapi levélből, nem tudom jól értelmezem-e:
Mivel a Hungaroring a helyszín, mely mindig tartogat boxutcai problémák, 26 induló fölött két szerverre fogom osztani az indulókat, melyet egyszerűen sorosolással fogok megoldani.
Tehát kb fele-fele versenyző lesz mindkét szerveren és csak azokkal tudunk versenyezni, akik az aktuális szerveren vannak?
Mivel a Hungaroring a helyszín, mely mindig tartogat boxutcai problémák, 26 induló fölött két szerverre fogom osztani az indulókat, melyet egyszerűen sorosolással fogok megoldani.
Tehát kb fele-fele versenyző lesz mindkét szerveren és csak azokkal tudunk versenyezni, akik az aktuális szerveren vannak?
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Tesztre nem lehetne fix belső nézet?Úgy az igazi.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Neked külön fix hátranézet leszPaffy írta:Tesztre nem lehetne fix belső nézet?Úgy az igazi.
És végig tolatnod kellIngy2 írta:Neked külön fix hátranézet leszPaffy írta:Tesztre nem lehetne fix belső nézet?Úgy az igazi.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Helyes úgy az igazi.De a boxban mehetek előre. 
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)