Rajtszám?Hannibal írta:én nem lehetnék?
Károli Róbert
Hannibal
Társalgó
Re: Társalgó
Ha megpróbálok felnőni a feladathoz,jöhetek harmadiknak?szaboz írta:Akkor Szicsó és Szaboz eddig egy csapatot alkot (név később). Várunk még jelentkezőt!Szicsó írta:Én jó leszek?szaboz írta:Nekem van egy festésem... Csapattársakat keresek!![]()
Kérhetném a 75-ös rajtszámot?
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Karesz,Én kimondottan örülnék! 
Megtisztelsz, köszönöm.Szicsó írta:Karesz,Én kimondottan örülnék!
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Üdv Nálunk! Kérlek írj egy ház, akarom mondani rajtszámot!Szkarol írta:Megtisztelsz, köszönöm.Szicsó írta:Karesz,Én kimondottan örülnék!
Az normális, hogy nekem a pályapack utolsó harmada 150-160 kbyte per sec-el jön?
22szaboz írta:Üdv Nálunk! Kérlek írj egy ház, akarom mondani rajtszámot!Szkarol írta:Megtisztelsz, köszönöm.Szicsó írta:Karesz,Én kimondottan örülnék!
Serbán Norbi választotta már! Kérem a következőt! Időpont: ma délután 13:00. Utána megcsinálom (hasamra ütök) és küldöm Emericonak...Szkarol írta:...
22
szaboz írta:Rajtszám?Hannibal írta:én nem lehetnék?
Károli Róbert
Hannibal
49 vagy99 ha ezek jók
Hannibal írta:szaboz írta:Rajtszám?Hannibal írta:én nem lehetnék?
Károli Róbert
Hannibal
bocs már látom 88.as vagyok nekem jó, köszi a bizalmat