Nevezés, Információk

Már véget ért bajnokságot topicjai
Night
2024 licenszes

Re: Nevezés, Információk

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.05.28. 12:32

Eloszoris koszi a nagy kormanyszoget ;)
Tetszik ez a mod meg minden, de egy kicsit nem csuszkal tulsagosan? Valahogy nem tudom elhinni, h egy ilyen auto ennyire csuszkalna a valosagban... Olyan mintha taknyon mennenk... Ez nem csak az en velemenyem, sokan ezt mondjak, pl Cselt, Mugen, stb Ezzel kapcsolatban pl tetszett M. Norbi interjuja, h a valosagban sokkal stabilabbak az autok, mint a szimulatorban :lol: :roll:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.05.28. 12:55

Night írta:Eloszoris koszi a nagy kormanyszoget ;)
Tetszik ez a mod meg minden, de egy kicsit nem csuszkal tulsagosan? Valahogy nem tudom elhinni, h egy ilyen auto ennyire csuszkalna a valosagban... Olyan mintha taknyon mennenk... Ez nem csak az en velemenyem, sokan ezt mondjak, pl Cselt, Mugen, stb Ezzel kapcsolatban pl tetszett M. Norbi interjuja, h a valosagban sokkal stabilabbak az autok, mint a szimulatorban :lol: :roll:
És a szimulátorban mégis mindig gyorsabbak vagyunk. :)

Amúgy azt honnan tudjátok hogy csuszkál egy GT2-es Porsche verseny tempóban? Mindenkinek van egy az F1 kocsija mellet? :)
Név:Füzy Barna
piceey
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: piceey » 2011.05.28. 13:08

emerico írta:Mielött placebóból hülyeségeket irkáltok, a mod nem változott, festések kerültek bele :lol: :lol:

De ha nektek az új fényezés egy sec-et jelent ám legyen
Nekünk annyit jelent kb körönként,mivel Sompir támogatott 20 liter jó vastag disznózsírral.
Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja. - Fernando Alonso
biaggi

Hozzászólás Szerző: biaggi » 2011.05.28. 13:11

Akkor azt ahogy már kánápészi is leírta neveznék én a bajnokságba

Név:Szántó Péter (#03)
Nick:Biaggi
Csapat: Carlsberg Racing Team
Takiatika

Hozzászólás Szerző: Takiatika » 2011.05.28. 13:13

Hát a számból vetted ki a szót, ugyanez a véleményem, bár sosem vezettem ilyen autót élőben, sajnos :( , sosem csináltam módot Rf alá, de szerintem se viselkedik az autó valóságszerűen. Például a Suzukinak (tudom, egész más autó), az irányítása valami hihetetlenül valóságosra sikerült, eszméletlenül jó lett, ehhez képest ez a mód nagyon távol van szerintem. Mentem 150 kört kb, de nem tudok vele még most sem stabil, elfogadható idejű köröket futni, persze lehet, hogy én vagyok a béna.
Ha jelen állapotban marad a mód, akkor visszavonom a nevezésem, mert nem érzem, hogy tudnék egy versenyt teljesíteni anélkül, hogy mások versenyét ne veszélyeztetném :(
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2011.05.28. 13:37

Takiatika írta:
Hát a számból vetted ki a szót, ugyanez a véleményem, bár sosem vezettem ilyen autót élőben, sajnos :( , sosem csináltam módot Rf alá, de szerintem se viselkedik az autó valóságszerűen. Például a Suzukinak (tudom, egész más autó), az irányítása valami hihetetlenül valóságosra sikerült, eszméletlenül jó lett, ehhez képest ez a mód nagyon távol van szerintem. Mentem 150 kört kb, de nem tudok vele még most sem stabil, elfogadható idejű köröket futni, persze lehet, hogy én vagyok a béna.
Ha jelen állapotban marad a mód, akkor visszavonom a nevezésem, mert nem érzem, hogy tudnék egy versenyt teljesíteni anélkül, hogy mások versenyét ne veszélyeztetném :(

A pcc 2007-ről azt írták, hogy közel 95%-os a fizikája hasonlítsd össze azzal, bár az gt3-mas de az autó ugan az...
Azt se felejtsük el a leglassabb kanyarban is mész 90 körül, ott már lehet sodródni és ez mégse f1. Viszont tényleg ragaszkodhatna picit jobban az úthoz...kanyarodhatna határozottabban.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.05.28. 14:15

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom...
Nekem nem jönnek be a hátulkaparósak,de ezt érzem,és szeretem. :D
Ugyan így vagyok a Lotus-al is.
Talán fejlődöm valamennyire,azért fekszik jobban,de az F1 mellett,ez kezes bárány. :D
Szerintem nem kell minden mod-al az élmezőnyben lenni,megszokni azt a légkört :mrgreen: ...el kell fogadni,hogy valami nem megy úgy,mint a számotokra elvárt. ;)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.05.28. 14:53

http://www.youtube.com/watch?v=VJOE3Oot_qQ

Porsche jellemzői:
nincs elől súly, sem tapadás, nehezen melegíti elől a kereket
kanyar bejáraton a mechanikai tapadás hiánya miatt iszonyat alulkormányzott
kanyar apex-től a túlzott hátsó súly és tapadás miatt bizonytalan
nagyon jó kigyorsítás
instabil féktávon

Ezeket tudom. Fixen.
Az alap adatokat hozzá állítottam.

Beállítástól függ a csúszkálás, nem stabil. Igaz nem is vagyok valami gyors.
Emerico - Head of SIMCo
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.05.28. 16:05

emerico írta:http://www.youtube.com/watch?v=VJOE3Oot_qQ

Porsche jellemzői:
nincs elől súly, sem tapadás, nehezen melegíti elől a kereket
kanyar bejáraton a mechanikai tapadás hiánya miatt iszonyat alulkormányzott
kanyar apex-től a túlzott hátsó súly és tapadás miatt bizonytalan
nagyon jó kigyorsítás
instabil féktávon

Ezeket tudom. Fixen.
Az alap adatokat hozzá állítottam.

Beállítástól függ a csúszkálás, nem stabil. Igaz nem is vagyok valami gyors.
Ezeket igy egesz jol elerted szerintem.. legalabbis en birkozok az autoval rendesen kanyarbejaratokon, sot kanyar apex-ig az alulkormanyzotsag miatt.. ami szerintem inkabb egy picit zavaro az a kigyorsitasnal elofordulo tulkormanyzotsag.. meg 10-es szarnyal is nagyon ficcankol a kocsi hatulja.. mindig ellenkell kormanyoznom.. Linkelted a videot, direkt neztem hogy a pilota nem nagyon kormanyoz ellen.. ill csak 1-2 szer.. Persze en is irom hogy lehet hogy en vok bena.. picit kissebb nyomatekkal talan nyugodtabban tudna az ember kigyorsitason odalepni neki.. :-)
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2011.05.28. 16:15

Végül is midegy hogy menyere instabil vagy nem, a sorrenden ez úgy se változtatna :mrgreen: legfeljebb gyakrabban káromkodunk majd :D :D :D

És amit nem szabad elfelejteni ez egy porsche - hátsó kerék, farnehéz, és dinamikus.
remélem ne írtam hülyeséget :ugeek: ...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Lezárt