Autóválasztás
Re: Autóválasztás
Hááát talán túl erős is lett, a fogyasztást annyira nem néztem, a gumi jobban kopik mint a többin, de nem sokkal. Köridőben az tuti, hogy büntet pl. brnoban mentem pár kört és a spykerrel 1.5 secre tudtam megközelíteni, a porkéval meg csak 2re, és nem érzem rajta, hogy ne tudnék vele végig stabilan menni.
Ez az 1.59-es idot Brnoban vagas nelkul sikerult produkalni? Ha igen akkor atvaltok Viperrepuma írta:Hááát talán túl erős is lett, a fogyasztást annyira nem néztem, a gumi jobban kopik mint a többin, de nem sokkal. Köridőben az tuti, hogy büntet pl. brnoban mentem pár kört és a spykerrel 1.5 secre tudtam megközelíteni, a porkéval meg csak 2re, és nem érzem rajta, hogy ne tudnék vele végig stabilan menni.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Brno-ban nem sok mindent lehet vágni. Igen a Viper akár 2mp-el is gyorsabb, de tényleg sokat zabál. Át lehet váltani, minusz 10 ponttért. Endurance-t át kell gondolni, aki tud vele bánni, nyerő járgány lehet.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Hát ez a Morgan érdekes lesz Brno-ban. 1:59, aaa.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
batihu
Megint lett egy Ufo-nk? Össze kell majd szedni magunkat a versenyre! Ha valakinek Spykerre van egy jó beállítása az ne kíméljen! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Akkor az a kerdes, h kibirja a tavot tankolas nelkul vagy nem, ha nem, akkor mar nem biztos, h gyorsabb a tobbinel. Ezt majd holnap letesztelem.emerico írta:Brno-ban nem sok mindent lehet vágni. Igen a Viper akár 2mp-el is gyorsabb, de tényleg sokat zabál. Át lehet váltani, minusz 10 ponttért. Endurance-t át kell gondolni, aki tud vele bánni, nyerő járgány lehet.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Akkor én lennék az első aki eldobja a futamon kemény verejtékes munkával megszerzett pontjait. 
Sajnos az STR Team a Viper Competition Coupe-val többet fizetett, szóval átigazoltam
(Innen még egy F1es karrier is szóba jöhet a Torro Rossoval
)
Kérdés: Úgy tudom van annyim, de lemehetnek a pontok mínuszba ezzel a 10 levonással?
A formaság kedvéért:
Név: Kalocsa Péter
Nick: Peety
Autó: Viper Competition Coupe
Skin: STR Team
Sajnos az STR Team a Viper Competition Coupe-val többet fizetett, szóval átigazoltam
(Innen még egy F1es karrier is szóba jöhet a Torro Rossoval
Kérdés: Úgy tudom van annyim, de lemehetnek a pontok mínuszba ezzel a 10 levonással?
A formaság kedvéért:
Név: Kalocsa Péter
Nick: Peety
Skin: STR Team
Wanna race with me? Just keep pushing RESET to stay on the road!!!
Név: Hafner László
Nick: haflac
Autó: Ferrari F430 GT3
Festés: Petersen White Lighning
köszi
Nick: haflac
Autó: Ferrari F430 GT3
Festés: Petersen White Lighning
köszi
En is autot valtanek:
Név: Nagy Szilard
Nick: Night
Festés: US Carworld Racing
Név: Nagy Szilard
Nick: Night
Festés: US Carworld Racing