Szerintem a kékzászlós szabálynál kapcsold ki a DQ-t, így elég akkor elengedni a másikat, amikor már elég közel van, de még nem tartja fel. Így az sem baj, ha korábban jelez.emerico írta:Ma tesztfutam tapasztalata:
1. A gumi bírja a 70km-es futamokat, már csak apró módosítás lesz
2. A Ferrari hangja nem jó, javítva lesz
3. Kék zászló korán jön, javítva lesz
4. Szélárnyék picit növelve lesz, nem jelentősen
Tehát lesz egy patch még a holnapi nap, majd a bajnokság előtt még egy.
FIA GT3 2015 rF2 - társalgó
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Re: FIA GT3 2015 rF2 - társalgó
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
nem kapcsolom kiJoke írta:
Szerintem a kékzászlós szabálynál kapcsold ki a DQ-t, így elég akkor elengedni a másikat, amikor már elég közel van, de még nem tartja fel. Így az sem baj, ha korábban jelez.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
1.89-es verzió. A következő már a festés csomaggal lesz.
Változások:
Eső gumi strapabíróbb.
Slick gumik kicsit változtak, túlkormányzottabb lett a kocsi, első kerekek tovább bírják.
Ferrari hangok
http://simcompany.hu/forum/viewtopic.ph ... 766#p46766
Változások:
Eső gumi strapabíróbb.
Slick gumik kicsit változtak, túlkormányzottabb lett a kocsi, első kerekek tovább bírják.
Ferrari hangok
http://simcompany.hu/forum/viewtopic.ph ... 766#p46766
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
A 158-as Malaysia van a szerveren? Nekem az van fent es nem tudok szerverre menni, mert Sao Paulo-t tolti be es kidob. Mar tobbszor leszedtem a Malaj palyat es feltettem, de nem segit.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Nekem azt írja, hogy az 1.58-t használja. Fel tudtam lépni, kimentem a boxból, aztán feladtam, mert zuhogott az eső. De működött
Akinek nem műkszik, annak elvileg uninstallálni kell a GT3 0404 modot. Nekem így rögtön működött.
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
mukodik, koszi!Takiatika írta:Akinek nem műkszik, annak elvileg uninstallálni kell a GT3 0404 modot. Nekem így rögtön működött.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Segítséget kérnék!
Nem értem miért, de ebben a modban nem tudom kímélni az első gumikat. Folyamatosan füstöl a külső íven lévő gumi kanyarban, így a verseny felétől tegnap is szenvedés volt. Emerico által küldött autó beállításokat használtam, de nekem a végére 10% maradt a gumiból, neki, ha jól emlékszem három kocka megmaradt.
G25-öt használok, jelenleg 540-es kormányelfordulással megyek és a játékban 15-16 fokos kormányzárral próbálkoztam.
Mit baszok el?
Nem értem miért, de ebben a modban nem tudom kímélni az első gumikat. Folyamatosan füstöl a külső íven lévő gumi kanyarban, így a verseny felétől tegnap is szenvedés volt. Emerico által küldött autó beállításokat használtam, de nekem a végére 10% maradt a gumiból, neki, ha jól emlékszem három kocka megmaradt.
G25-öt használok, jelenleg 540-es kormányelfordulással megyek és a játékban 15-16 fokos kormányzárral próbálkoztam.
Mit baszok el?
Név: Takács Attila
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Két féle képen lehet túlnyüstölni. Vagy túlkormányzod, vagy egyszerűen kevés és tolja le az orrát. Próbálkozz előbb olyan 25 kormányzárral. Ha az nem segít, akkor ehhez a 15-16-os értékhez kb 400-al elfordulást használj. Fontos, a játékban is lehet állítani a kormányszöget, azt is nézd meg.Takiatika írta:Segítséget kérnék!
Mit baszok el?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo