Mazda MX5 Cup 2024 - Társalgó
-
- 2024 licenszes
- Név: Bernhardt Gábor
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Re: Mazda MX5 Cup 2024 - Társalgó
Sajnos nincs más opció. Akinek van kuplung pedálja, az mindig előnyben lesz a rajtnál, van ahol jobban , van ahol kevésbé.
Sőt van aki ezt mesterien tudja csinálni(Ádi) egy jó beállítással.
Mondjuk erről érdemes Ádit kérdezni, hogy mit és hogy érdemes állítani ha elárulja
Mondjuk erről érdemes Ádit kérdezni, hogy mit és hogy érdemes állítani ha elárulja
Gabor Bernhardt
Köszönöm válaszod! Egyébként lassan tanulgatom a játékot, könnyen lehet, hogy nem is a kuplung hiánya miatt voltam lassabb a rajtnál, hanem lehet, hogy a mezőnyből egyedüliként csak én használtam az MX5 setup-jából a "hosszabb" gear ratio-t... Mert most kipróbáltam és a rövidebbel automata kuplunggal is sokkal gyorsabban rajtol el a kocsi.Tequila írta: ↑2024.04.11. 12:16 Sajnos nincs más opció. Akinek van kuplung pedálja, az mindig előnyben lesz a rajtnál, van ahol jobban , van ahol kevésbé.
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
A rövid áttételel nyílván jobban rajtolsz, másik, hogy ide a rövid kellett.Lowfast írta: ↑2024.04.11. 17:15Köszönöm válaszod! Egyébként lassan tanulgatom a játékot, könnyen lehet, hogy nem is a kuplung hiánya miatt voltam lassabb a rajtnál, hanem lehet, hogy a mezőnyből egyedüliként csak én használtam az MX5 setup-jából a "hosszabb" gear ratio-t... Mert most kipróbáltam és a rövidebbel automata kuplunggal is sokkal gyorsabban rajtol el a kocsi.Tequila írta: ↑2024.04.11. 12:16 Sajnos nincs más opció. Akinek van kuplung pedálja, az mindig előnyben lesz a rajtnál, van ahol jobban , van ahol kevésbé.
Gombbal úgy tudsz rajtolni, hogy:
-automata kuplungot használsz, hogy helyetted csúsztasson valamennyit.
-lenyomod a kuplung gombot
-1-es és padlógázt nyomsz
- elengeded a gombot amikor rajtolni akarsz
-esetleg rányomsz megint egy picit, hogy kuplungoljon egyet és felpörögjön ismét a motor.
A játékban van clutch sensitivity meg a kuplunghoz tartozó lineráis tengely amit rajzol neked a játék. Ezt veszi figyelembe gomb esetén is a játék. Én ilyet még rf1-ben használtam ami nem most volt, de az elmélet ugyanaz lehet. Ha a görbét és egyéb dolgokat beállítod akkor gombbal is jól tudsz kuplungolni (de legalább tudsz picit javítani és minimalizálni a rajtnál a beragadást). Ki kell tapasztalni, hogy itt mi a jó. Viszonylag magason fog a mazda kuplungja. Szóval egy olyan görbét kellene varázsolj ha tudsz, ami domború. Elsőre legalábbis ez lenne a tippem.
Másik: az auto blip az ide nem segít neked semmit. Az azt csinálja, hogy amikor leváltasz akkor automatikusan "belerúg" neked a gázba. Ezt egyébként én bekapcsolva ajánlom.
Az auto lift pedig felváltásnál csinálja azt, hogy elemeli a gázt neked annak ellenére, hogy te padlógázt nyomsz. Ezt én kikapcsolva ajánlom. Sokkal lassabb leszel tőle, ha bekapcsolva hagyod. Bár ez autó függő is lehet. (Nascar modnál bekapcsoltam és +1,5 sec volt)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Köszönöm, ez hasznosnak bizonyult, "rajzoltam" neki egy domború görbét, és a rajtnál "felengedés" után egyszer röviden megnyomva a gombot valóban gyorsabb, mint a teljesen automata megoldás, ezt fogom alkalmazni.freakyo írta: ↑2024.04.11. 19:45A rövid áttételel nyílván jobban rajtolsz, másik, hogy ide a rövid kellett.Lowfast írta: ↑2024.04.11. 17:15Köszönöm válaszod! Egyébként lassan tanulgatom a játékot, könnyen lehet, hogy nem is a kuplung hiánya miatt voltam lassabb a rajtnál, hanem lehet, hogy a mezőnyből egyedüliként csak én használtam az MX5 setup-jából a "hosszabb" gear ratio-t... Mert most kipróbáltam és a rövidebbel automata kuplunggal is sokkal gyorsabban rajtol el a kocsi.Tequila írta: ↑2024.04.11. 12:16 Sajnos nincs más opció. Akinek van kuplung pedálja, az mindig előnyben lesz a rajtnál, van ahol jobban , van ahol kevésbé.
Gombbal úgy tudsz rajtolni, hogy:
-automata kuplungot használsz, hogy helyetted csúsztasson valamennyit.
-lenyomod a kuplung gombot
-1-es és padlógázt nyomsz
- elengeded a gombot amikor rajtolni akarsz
-esetleg rányomsz megint egy picit, hogy kuplungoljon egyet és felpörögjön ismét a motor.
A játékban van clutch sensitivity meg a kuplunghoz tartozó lineráis tengely amit rajzol neked a játék. Ezt veszi figyelembe gomb esetén is a játék. Én ilyet még rf1-ben használtam ami nem most volt, de az elmélet ugyanaz lehet. Ha a görbét és egyéb dolgokat beállítod akkor gombbal is jól tudsz kuplungolni (de legalább tudsz picit javítani és minimalizálni a rajtnál a beragadást). Ki kell tapasztalni, hogy itt mi a jó. Viszonylag magason fog a mazda kuplungja. Szóval egy olyan görbét kellene varázsolj ha tudsz, ami domború. Elsőre legalábbis ez lenne a tippem.
Másik: az auto blip az ide nem segít neked semmit. Az azt csinálja, hogy amikor leváltasz akkor automatikusan "belerúg" neked a gázba. Ezt egyébként én bekapcsolva ajánlom.
Az auto lift pedig felváltásnál csinálja azt, hogy elemeli a gázt neked annak ellenére, hogy te padlógázt nyomsz. Ezt én kikapcsolva ajánlom. Sokkal lassabb leszel tőle, ha bekapcsolva hagyod. Bár ez autó függő is lehet. (Nascar modnál bekapcsoltam és +1,5 sec volt)
Az auto blip-et tudtam, hogy alapból kell (nem a starthoz, hanem általánosságban), az AC-ban is hasznos. Az auto lift-et is "teszteltem", de szerintem az ennél az autónál nem befolyásol semmit.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
kizárt
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
- 2024 licenszes
- Név: Demcsik Márton
- Kapcsolat: