Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Amery
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2011.10.27. 22:23
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Amery » 2012.12.04. 00:08

emerico írta:
dodiiee írta:Észrevétel: A Honda HSV belső visszapillantói bugosak. Ha valaki balról akar előzni azt a visszapillantó úgy mutatja, mintha jobbról jönne. Ez elég zavaró tud lenni éles helyzetben.
utána nézek
A lexus-é dettó.
Kola19
Hozzászólások: 325
Csatlakozott: 2009.12.11. 16:35
Tartózkodási hely: Budapest, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2012.12.04. 00:32

ct 63:46-tól Füzy B. - Kovács Laci Lekörözném, de visszatámad, meglök. Aztán egy körön keresztül nem enged el, mivel ez az utolsó kör, így nem kap automata büntetést a géptől.

Barna! Amikor megelőztelek, nekem azt írta a gép hogy 1 hellyel előrébb kerültem. Visszanéztem a replayt, és valószínű hogy a Füstös (remélem jól írom!) urat előztem meg. De! Nem kaptam kék zászlót hogy engedjelek el. Gondolkodás nélkül megteszem ha van kék zászló, de nem volt. Ezáltal azt hittem hogy az előzés jogos. Valóban meglöktelek egy kicsit ezért bocsánatodért esedezem!!! :oops: Mielőtt leírnád hogy miért nem néztem az órát, összevissza irkált mindenfélét! Nem hittem neki!

Voltak érdekes graf bakik, és különböző követési idők a verseny alatt. Egyik pillanatban a mögöttem lévő le volt körözve, utána hirtelen már csak 3 másodpercre volt tőlem. Ez vajon miért van? :o
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Amery
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2011.10.27. 22:23
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Amery » 2012.12.04. 00:51

Kola19 írta:ct 63:46-tól Füzy B. - Kovács Laci Lekörözném, de visszatámad, meglök. Aztán egy körön keresztül nem enged el, mivel ez az utolsó kör, így nem kap automata büntetést a géptől.

Barna! Amikor megelőztelek, nekem azt írta a gép hogy 1 hellyel előrébb kerültem. Visszanéztem a replayt, és valószínű hogy a Füstös (remélem jól írom!) urat előztem meg. De! Nem kaptam kék zászlót hogy engedjelek el. Gondolkodás nélkül megteszem ha van kék zászló, de nem volt. Ezáltal azt hittem hogy az előzés jogos. Valóban meglöktelek egy kicsit ezért bocsánatodért esedezem!!! :oops:

Voltak érdekes graf bakik, és különböző követési idők a verseny alatt. Egyik pillanatban a mögöttem lévő le volt körözve, utána hirtelen már csak 3 másodpercre volt tőlem. Ez vajon miért van? :o
Igen, jól írtad a nevem.
Én még morogtam is, hogy mi a rák van, kék zászló, elengedem Barnát, Te meg ugyan úgy mész előtte és megelőzöl engem, pedig Neked kellett volna előbb kapni kéket, mert mindketten mögöttem voltatok.

De volt nálam is gond a kék zászlóval, Cseh Tamás szólt is a futam végén, hogy miért nem engedtem el.
Nem is értettem a kérdést, amikor kéket kaptam igyekeztem mindenkit elengedni amilyen gyorsan csak lehetett.
Visszanéztem a replay-t, emléxem is az esetre, magamban vigyorogtam is, hogy itt púposkodik mögöttem, kicsit meglök, majd megforog. Fél körön keresztül jött mögöttem, nem volt kék zászló, 100%.(bocs, Tamás a fogalmazásért, ez sajnos így történt)
Legközelebb igyekszem többet nézni az alsó csíkot is, hogy vajh ki lehet mögöttem.
Avatar
szaboz
Hozzászólások: 467
Csatlakozott: 2012.08.02. 11:31
Tartózkodási hely: Kozármisleny
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2012.12.04. 07:59

Kemény verseny volt , az biztos... Sajnos vagy a pálya, vagy az autó nem feküdt (az is lehet, hogy bennem van a hiba). Sikerült célba érnem és ez a lényeg.
Lekörözéseknél próbáltam a lehető leggyorsabban és legsimábban elengedni mindenkit. Sajnos nem csak a gyorsabbakat engedtem el néha, hanem a velem egy körön lévőket is :)
Nekem is volt/van graf hibám: jelentkezett másnál is olyan gond, hogy az R35-ös bal hátsó kereke hiányzott?
Avatar
Joke
Hozzászólások: 1031
Csatlakozott: 2009.03.24. 23:40
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25
Tartózkodási hely: Balatonberény
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Joke » 2012.12.04. 08:46

Íme az én kálváriám:
A felvezető kör végén elszállt az FFB, de úgy, hogy semmi ellenállása nem maradt a kormánynak. Se középre húzás, se semmi. :cry: Na mondom, tuti hogy az első körben megpördülök valahol. Így is lett, de nem magamtól - a második féktávon szokás szerint kilöktek és nem tudtam visszajönni, míg az egész mezőny el nem ment.
Aztán FFB nélkül is egész jó tempót sikerült menni, előrejöttem tizenvalahány helyet, de utolértük Hannibalt aki az ideális íven haladva akart elengedni minket... nem sikerült. :cry:
Hannibal: azt nem értem, ha szarrá tört a kocsid, összevissza csúszkálsz, félgázon tudsz menni, akkor miért nem állsz ki? A valóságban is a súlyosan sérült, versenytempóra képtelen kocsit kiintik a versenyből.
Szóval rögtön az incidens után még 2x megcsúsztam és sikerült keresztben beszorulnom a hátsó egyenes jobb oldalán a szervizútba. :lol:
Kb. egy-másfél percig tolatgattam, mire kiszabadultam. :lol:
Ezek után még örülhettem a 30. helynek.

Amúgy a mod kiváló, nagy élvezet vele menni !
Név: Rebók József
kaszasi
Hozzászólások: 1152
Csatlakozott: 2010.04.11. 00:24
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2012.12.04. 10:03

Jó futam volt,rajtnál beragadtak előttem amire nem számitottam igy visszább estem.Karolt nekem is sikerült meglökni az 1 körben akkor jött vissza a pályára és már nem tudtam kikerülni,bocsi.Kaszap urat meg lehet leszoritottam a 9-dik körben az egyik kanyarban bocsi érte.
Nem tudom ki készit vidit,de a 10 kör 29 sec-et bele rakhatná meg a 24 kör 45 sec dombra fel és ahogy jövök lefelé pont akkor fordulna a pályára vissza,42-dik kör 1.04-nél pont elém pörögnek be és pont neki megyek ;)
25-dik körben Szicsó (a turo rudi kocsi :lol: ) utolért de aztán sajna megcsúszott pedig tök jól jöttünk egymás mellet pár kanyar elejéig.
Remélem kövi futam is ilyen jó lesz.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Avatar
freakyo
2024 licenszes
Hozzászólások: 3200
Csatlakozott: 2009.11.06. 22:28
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.12.04. 10:58

időmérőn volt pár tiszta köröm, de az inkább a setup állításról szólt, meg hogy mennyire nem figyelnek egyesek.
Ha valaki elrontja a kört, nem értem miért erőlteti végig, engedje el aki jön mögötte.
Időmérőben volt még, de ehhez hasonló dolgok miatt nem tudtam kiautózni. 3. hely
Verseny: jó rajttal 2. helyre feljöttem, majd ment a gyilok oldmannel kb 8 körön át, Hannibal kirakta így megtudtam előzni.. Előbb utóbb amúgy is megelőztem volna :) de ezt beszéltük is tsen.

Végig a saját tempómban, stabilan tudtam menni, nem volt bajom a lekörözöttekkel.
Bár hallottam pár dolgot tsen. Akik nem tudják mit csináljanak, vagy hogy engedjék el a másikat, a szabálykönyvben benne van 2 példa is. A legjobb ha a kanyart kicsit "elrontja" az ember, később kezdi meg és úgy engedi be maga mellé a másikat.

1. hely meglett kíváncsi leszek az 50 kilós viselkedésre. Setup még jobb is lehet, kiindulásnak talán jó.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Avatar
Milán
Hozzászólások: 268
Csatlakozott: 2011.09.14. 13:04
Név: Sirán Milán
Kormány: Logitech G27
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Milán » 2012.12.04. 11:57

Az én versenyem katasztrófa volt. Időmérőn 4. lettem, bár még volt benne 1-2 hely, de mind1 nem jött össze. Rajtom jo volt, a második kanyarig 2. helyen autóztam. Aztán a 3-as kanyarban majdnem keresztbeálltam és visszaestem a 10-en valahanyadikra. Onnantól csak szenvedés. Eleve rossz volt a setup, a taktikám meg méginkább, ezért vagy ötször ki is csúsztam, rengeteg idő elment. Sajnos nem indultam a tesztfutamon, igy ez volt számomra a próba. Sok minden kiderült és a következő versenyen már remélem a verseny tempóm is olyan lesz mint az időmérőn.
Zigi
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2011.10.12. 18:03
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Zigi » 2012.12.04. 13:05

Joke írta:Íme az én kálváriám:
Na mondom, tuti hogy az első körben megpördülök valahol. Így is lett, de nem magamtól - a második féktávon szokás szerint kilöktek és nem tudtam visszajönni, míg az egész mezőny el nem ment.
Nagyon sajnálom én forgattalak meg....buta hiba volt. Bocsánat.
Night
Hozzászólások: 1085
Csatlakozott: 2009.11.02. 12:35
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.12.04. 13:29

A nap vicce, hogy Hannibal ov, ezen felrohogtem :D
Visszanezve az esetet, termeszetesen megint a palyan kivulrol jossz vissza az idealis ivre, aztan lemessz az idealis ivrol es amikor Szicso megerkezik moged gondolsz egyet es visszamessz az idealis ivre, kozvetlen Szicso ele. Megis mit tehett volna, ugorjon at?
Szerintem gyakorolj egy kis onkritikat, rengeteg ember versenyet tetted tonkre, tobbek kozt az enyemet is. Aruld mar el, hogy mi a fenet csinaltal a celegyenes idealis iven 230 helyett 100-zal? Raadasul nem az volt, hogy pont akkor jottel vissza a palyara es nem volt idod felgyorsitani, visszajottel a palyara az egyenes elejen es onnan kezdeve 100-zal, gyorsiatas nelkul, sot inkabb lassitva haladtal az idealis iven. Komolyan, megall az eszem.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lezárt

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég