SIMCO » F1 2020 » Indul az F1 2020 Manager bajnokság hétfőn

Indul az F1 2020 Manager bajnokság hétfőn

Mikor elterveztük ezt a bajnokságot, nem gondoltuk, hogy a valóságban nem is lesz szezon nyitó forduló Ausztráliában. A sors úgy hozta, hogy szinte mindenki otthon kényszerül eltölteni heteket, sőt hónapokat, így reméljük ez a bajnoki sorozat is segít enyhíteni a bezártságotokat.

A bajnokság alapja egy normál Formula 1-es sorozat, azonban minden csapatnak van saját költségvetése, és a megszerzett pénzükkel gazdálkodva tudják majd fejleszteni az autóikat.

Az első forduló előtt sok visszajelzés érkezett a moddal kapcsolatban, ezeknek a módosításával az első futam után fogunk a továbbiakban foglalkozni.

Hétfőn este az ausztráliai Melbourne pályán tehát elrajtolunk, nálunk kezdetét veszi az F1-es szezon. Az időjárással most nem kell foglalkozni, az esőt kikapcsoltuk.

Ugyan szinte minden hely elkelt, kérjük akik nem tudnak majd jönni, azok jelezzék, hogyha szükséges, más be tudjon ugrani a helyükre.

Fontos, ha kérdésed van, előbb olvasd el a szabályokat és kérdezz!

Még fontosabb! Figyeljünk egymásra, ne rontsuk el másik kikapcsolódását, ne öljük meg egymást már az első körökben. Hosszú bajnokság, nem az első futamokon fog eldőlni.