péntek , 2024 április 19

Tim Gábor a Bajnokok Bajnoka!

http://gphungary.hu/downloads/rFactor/VSR/ROC/roc_vsr.pngMint minden év végén a VSR szervezésében ismét megrendezésre került a Race of Champions, azaz a Bajnokok tornája. Magánvéleményem, hogy a verseny szervezése és a közvetítés színvonala els? rangú volt, ám a versenyhez készült mod nem volt ennek az eseménynek színvonalához méltó. Sem az autók összeválogatása, sem a modban szerepl? fizikákkal személy szerint nem voltam kibékülve.

Természetesen ez mindenki számára azonos feladatot jelentett, így ez a verseny színvonalából semmit nem von le. Különösképp azt a tettet kell kiemelnem, hogy Michelisz Norbert személyében egy különleges VIP vendéget is sikerült meghívni, ez különösen nagy dolog.

A SIMCO színeit Tim Gábor és Pethe Szabolcs képviselte, és elmondhatjuk nem valltak szégyen. Pethe Szabolcs csoportjából ugyan nem jutott tovább, de részvételével is bebizonyította, ott a helye a legjobbak között.

Tim Gábor, aki a 2009-es gy?ztes volt, ismét eljutott a dönt?ig, ahol Szabó Gábor személyében egy kivételes tehetséget kapott ellenfeléül, de sikeresen legy?zte, és a 2010 idény Bajnokok Bajnoka lett. Saját nevemben ezúton gratulálok neki, és a VSR-nek és a Féknyomonline TV-nek.

Természetesen Nálunk is lesz idényzáró megmérettetés, a tavalyi sikereken felbuzdulva, ismét megrendezzük az X Games-t 2010 december 30-án.

Check Also

Valentin napi historic futam

A valentin nap miatt többen jelezték, nem tudnak jelen lenni a soron következő bajnoki fordulóban, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .