szerda , 2024 április 24

rFactor1 vs rFactor2 – információk

Sziasztok! Mint azt gondolom már mindenki tudja, január 10-én megjelent az rFactor2 Open Beta tesztelhet? verziója. Ez nem demo (mely majd ingyenesen próbálható), ez egy tesztelhet? verziója a játék jelenlegi állapotának.

Mi ez a Beta?
Nem demo, nem ingyenes! A megvásárlásával hozzájutsz az rFactor2-höz, így a jöv?ben már nem kell megvenned, mikor megjelenik. A beta azt a célt szolgálja, hogy a moderek és a fanatikus rajongók betekintést nyerjenek a játék jelenlegi állapotába.
A beta nem tökéletes, nincs még rendesen optimalizálva, így a gépigénye meglehet?sen magas. Akinek nincs magas szint? konfigurációja (nem a bejelentett minimum konfig), annak nem javaslom a megvásárlását. Érdemes megvárni az els? javításokat, optimalizált verziókat.

Mi lesz a jöv?ben?
A beta verzió jelenlegi állapotában nem alkalmas bajnokság indítására, illetve az átlag magyar játékosnak nincs megfelel? konfigurációja, hogy optimális feltételek legyenek. Az els? hetekben tesztfutamokat tartunk. Csak akkor indul az els? rF2 bajnokság, ha ezeken a futamokon az indulók száma eléri azt a számot, mely után érdemes ezen gondolkozni! Akinek kérdése merül fel, elakad, gondja van, itt írjon, és a liga tagjai biztosan segítenek.

Mi lesz az rF1 sorsa?
Ebben a kérdésben valószín?leg ugyanazt a folyamatot látjuk majd, mint anno az F1 Challenge vs. rFactor1 esetében volt. Akinek nincs pénze beruházni jobb gépre, nem tud átállni az új verzióra, ezt meg kell mindenkinek értenie. Amíg megfelel? létszámmal (minimum 16 f?) tudunk rF1 futamokat szervezni, lesz rF1 bajnokság!

rF2 liga csomag?
Sajnos nem kaptunk megfelel? engedményt, így üzletileg nagyon kockázatos lenne nagy számú rF2-t vásárolni. Jelen pillanatban nem látok esélyt arra, hogy liga csomagot vásároljunk.

Mi lesz a SIMCO-n?
A STCC 2011 végeztével új rF1 bajnokság indul, melynek információit hamarosan közlöm. A pontos versenynaptár, tesztfutamok, stb szervezése még folyik, információkkal hamarosan jelentkezünk!

Üdv
Emerico

Check Also

Valentin napi historic futam

A valentin nap miatt többen jelezték, nem tudnak jelen lenni a soron következő bajnoki fordulóban, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .