csütörtök , 2024 április 18

Megane Trophy Eurocup 2008 – jön!

http://www.bedooo.com/images/pix/megane_promo.jpgÖrömmel jelentjük, hogy a Megane Trophy Eurocup 2008 mod már az utolsó fázisába érkezett, azaz már teszteljük, igazgatjuk. A kocsik, a pilóta ruhák, keszty?k, sisakok elkészültek, így már nem kell sokat várni.

Aki nem ismerné a modot, illetve a szériát, annak pár szóban. 2006-ban adta ki az RSDG a Megane modhoz, a 2006-os Megane Trophy kiegészít?t. Ez a mod a mai napig az eggyik, ha nem a légnépszer?bb rFactor mod. A kocsi gyors és szép, kihívás vezetni. A valóságban az autók 2007-ben ráncfelvarrást kaptak, áramvonalasabb lett a kasztni, új els? felépítménye lett az autónak. Ennek megvalósítására, és a 2008-as idény feldolgozására kértünk tavaly engedélyt az RSDG csapattól, amit meg is kaptunk.

Igyekeztünk a mod kialakításában, minél közelebb kerülni a valós élményhez, és reméljük a végeredmény mindenkinek elnyeri a tetszését.

Ehhez a hírhez tartozik, hogy a képen látható Rafael Unzurrunzaga kocsijának megfestése közben sikerül jó barátságot kötni a pilótával, aki felkért minket, hogy valósítsuk meg elképzelését a 2009-es autójához. Így a SIMCo csapata nemcsak az online világban, hanem a valós autósportban is letette a névjegyét. Ebben az évben ezt a kocsit már a Hungaroringen is megtekinthetitek a WSR napjain.

Hamarosan jelentkezünk, videokkal, és képekkel, és már a 2009-es modból is mutatunk képeket. Addig a SIMCo által festett 2009-es Megane-ról egy kép.

 

http://www.bedooo.com/images/pix/p02.jpg

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .