csütörtök , 2024 március 28

Folytatódik a Porsche Supercup Brazíliában

A brazíliai Sao Paulo pályán folytatódik a Porsche Supercup 2021 bajnokságunk, mely sorozatban csak gyári tartalmakat használunk. Gyári Studio397 által fejlesztett autó és pályák.

Az autót rendkívül nehéz vezetni, ez az első forduló két versenyén kiderült, nagy kihívás a pilóták számára a versenyképes tempó kiautózása teljes versenytávon. De ettől élvezetes is. Szerencsére sokan érdeklődnek a bajnokság iránt, 28-an voltunk a szezonnyitó versenyen.

Az első forduló két verseny után a bajnokságot Wizner Dániel vezeti, egy győzelemmel és két dobogóval. Előnye 16 pont Ferenczi Csongor előtt és 18 ponttal vezet Füzy Marcellel szemben. Az első öt helyezett a második forduló két versenyén már plusz súlyokkal versenyzik (25 / 20 / 15 / 10 / 5 kg)

A csapatok között a Team Project 1 FACH vezet, jelentős előnnyel már egy forduló után.

A hétfői versenyre, sőt az egész bajnokságra lehet továbbra is nevezni, senki nincs hátrányban, hisz egy versenyhelyszín eredménye eldobásra kerül, ahol a versenyző a legkevesebb pontot szerezte.

Az időjárást érdemes figyelni, mert várhatóak záporok. Ha ép esik az eső a szerveren, gyakoroljatok arra is, mert a futamokon megjöhet az eső.

Várunk mindenkit hétfőn este!

Check Also

Klasszikus pályán, Silverstone következik a Porsche Supercup-ban

Hat forduló és 12 verseny után a Porsche Supercup bajnokságunkat már jelentős előnnyel vezeti Tim …