SIMCO » F1 2020 » Indul az F1 2020 Manager bajnokság hétfőn

Indul az F1 2020 Manager bajnokság hétfőn

Mikor elterveztük ezt a bajnokságot, nem gondoltuk, hogy a valóságban nem is lesz szezon nyitó forduló Ausztráliában. A sors úgy hozta, hogy szinte mindenki otthon kényszerül eltölteni heteket, sőt hónapokat, így reméljük ez a bajnoki sorozat is segít enyhíteni a bezártságotokat.

A bajnokság alapja egy normál Formula 1-es sorozat, azonban minden csapatnak van saját költségvetése, és a megszerzett pénzükkel gazdálkodva tudják majd fejleszteni az autóikat.

Az első forduló előtt sok visszajelzés érkezett a moddal kapcsolatban, ezeknek a módosításával az első futam után fogunk a továbbiakban foglalkozni.

Hétfőn este az ausztráliai Melbourne pályán tehát elrajtolunk, nálunk kezdetét veszi az F1-es szezon. Az időjárással most nem kell foglalkozni, az esőt kikapcsoltuk.

Ugyan szinte minden hely elkelt, kérjük akik nem tudnak majd jönni, azok jelezzék, hogyha szükséges, más be tudjon ugrani a helyükre.

Fontos, ha kérdésed van, előbb olvasd el a szabályokat és kérdezz!

Még fontosabb! Figyeljünk egymásra, ne rontsuk el másik kikapcsolódását, ne öljük meg egymást már az első körökben. Hosszú bajnokság, nem az első futamokon fog eldőlni.

Olvasd el

Második F1 forduló – Bahrain hétfő este

Két hete nagy sikerrel, telt házas versennyel indult útjára az F1 2020 Manager bajnokságunk, azaz …