csütörtök , 2024 március 28

Készül a WTCC 2016-2017 mod rF2-höz!

Régóta foglalkoztat minket az, hogy nincs egy igazi, teljes bajnokságot összefogó, és hazánkban népszer? mod elkészítve az rFactor2-höz. Egyértelm?en a WTCC-t szemeltük ki erre a célra, de sok id? volt, mire a tervezést elhatározás követte.

Ulf elkészített egy szépen összerakott módot az Automobilista-hoz, ami lényegében a testvér programja az rF2-nek, a motorjuk szinte azonos. Miután engedélyt kértünk a konvertálásra, és megkaptuk, elkezd?dött a munka.

Mikor minden autó bekerült az rF2 alá, láttuk, hogy ez még nem az a szint amit szeretnénk. Itt jött képbe Sompir, az F1RFT atyja, és lényegében az egyik legjobb modder, akit ismerünk.

Szerencsére Sompir benne volt, hogy elkezdjük szinte az alapokról újra megépíteni a modot. Ez történik most. Miután elkészült az újra modellezéssel, még a fizikát és a grafikai munkákat kell befejeznünk. Szeretnénk, ha a mod már áprilisban megjelenhetne. Természetesen, állandó teszt-pilótáink készen állnak, hogy teszteljenek, de felkértünk egy valós versenyz?t is, aki még jobb visszacsatolást adhat majd nekünk. Nem árulunk el nagy titkot, az egy tavalyi Zeng?s pilótáról van szó!

Figyeljétek az oldalt, és a Facebook-ot.

Check Also

WTCC 2017 – USA nagydíj hétfőn

Miután elhagytuk Ázsiát, átruccanunk az USA-ba, a következő helyszín Sonoma. A WTCC 2017-es bajnokságunk véghajrája …